Tuning & Styling FORUM // Street Race // Auto sport // Car audio

Full Version: motor 1.8 8V
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
zanima me okvirno cijena 1.8 8V GTI motora. dakle 115 ks.
ako neko ima, stanje nije bitno, moze bit i sjeban motor. treba da je zdrav blok i glava.
Obrati se clanu Alden_Sa on ti ima ja mislim taj motor.
hvala.
ako ima jos ko, samo nek pise

Lav Wrote:
zanima me okvirno cijena 1.8 8V GTI motora. dakle 115 ks.
ako neko ima, stanje nije bitno, moze bit i sjeban motor. treba da je zdrav blok i glava.

imamja buraz taj motor glava je zdrava iblok i povukli su lezajevi na radilici.ako ti odg javi na mob br 061 745 906

imam ja taj motor 115ks sve komplet motor ima i elektronika i K-jetronic glava... komplet motor...
dao bih za 150km... ima i pumpa od goriva zaboravi reci... sve to znaci dajem za 150 km

VW_freak Wrote:
imam ja taj motor 115ks sve komplet motor ima i elektronika i K-jetronic glava... komplet motor...
dao bih za 150km... ima i pumpa od goriva zaboravi reci... sve to znaci dajem za 150 km

Jesil mjerio kompresiju???Icon_confused

naso sam motor.
mene nije zanimala kompresija, jer su isli novi lezaji, klipovi i klipnjace, naravno turbo je u pitanju.
hvala svima
Refresh your car and give final tune with perfume and cologne for you and your ride.
Reference URL's

Fatal error: Cannot redeclare class databaseEngine in /home/bhtuning/public_html/inc/db_mysqli.php on line 13