Anais
Emir_89
momci.. stavljate me u velike muke..
Anais:
momcino, opet ti je uspjelo.. mopa napadno vuce na americku tuning kompaniju Mopar koja specializuje u sredjivanju muscle car automobila. kako tvoj auto ima naznake muscle cara ovo jako lijepo lijeze.. cak i drecave boje svojstvene tim bestijama su predivno legle.. jedino ovaj obruc oko felgi... ali i to nije loshe.. u biti auto je ostalo u osnovi prepoznatljivo ali je ipak detaljno preradjeno..
Emir_89:
opet si malo bio preambiciozan.. gledajuci ovaj rad, nemoze se razumjeti od kojeg auta je to sve nastalo.. vinili su previse umjetni pa ne djeluje sve tako uvjerljivo.. vidim da si crtao okvire. kad tako nesto radis dosta vremena ulozi da to izfleda kako treba. ime je ok, ali ne lijeze kao na Anaisovom radu.. ne kazem da se nisi trudio, naprotiv. trudio si se do jajca, ali nisi uhvatio magiju ljubavi na prvi pogled.
odlicni radovi.. ali ipak ovaj put
Anais
ma bjazi ba... u svakom slucaju, cestitke anais...
ma bjazi ba... u svakom slucaju, cestitke anais...
ne buni se. ako mislis da grijesim i da ne znam ocjeniti, trazite sebi drugog sudiju...
necu se buniti

Sto vise nije in da publika glasa...

...
Svejedno cestitke vineru...
bolje je da raja glasa. mozda se tebi ne svidja ono sto vecini. i nemaju svi isti ukus.
moj prijedlog je da se od slijedeceg battle-a stavi anketa gore i da raja glasa...
Potpis..
Hvala na cestitkama iako neki nisu zadovoljni, po meni emirov rad nije los ideja je ok ali je izvedba kriticna meni licno auto nije leglo al bas tad ispadne nesto heh
glasanje javnosti mi je mahalski ja znam tebe ti znas mene iz mahale ja cu glasat za tebe ti ces za mene iako je rad nekog drugog bolji hebes to
i meni se vise svidja ta ideja sa glasanjem
Cestitam Anaise. Zasluzeno

pokreno sam revoluciju, hehehehehe
Neznam sta tebi nije jasno sto se tice ovih finala ? Mislis da si trebo pobjedit ? Ako mislis da si trebo iznesi argumente i razloge i ja ti predajem pobjedu nije meni do pobjede dovoljno je meni 3. mjesto na svjetskom takmicenju
odlicna su oba rada mada mi nekako anais-ov izgleda agresivnije 8sto mu daje veliku prednost) dok ovaj drugi je nekako presaren sto na prvi pogled ce privuci neke. po meni moze biti anketa ali ne ona tipa evrovizije daj komsiji pa makar nek je uzas. ako je fer i korektno glasanje onda uredu u suprotnom sam protiv glasanja
Rad je preselio na drugi svjet kao i jos stotinjak dobrih mojih uradaka nedavno kad mi je komp rikno... e pa mozes zamisliti kako mi je fino radit auta kad nit imam donora nit ista.. a u pitanju je bila honda civic sedan