Tuning & Styling FORUM // Street Race // Auto sport // Car audio

Full Version: Kadett jaje-propadanje obrtaja ?
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Dakle frend mi na kadettu jaje 1.6 benzinjara ima problem, upali auto, ali kad pusti gas da radi an leru, obrtaji ko kamen propadnu i auto se ugasi...moja sumnja je do svjecica i kablova, i jel ima ovaj motor na usisu kakvu klapnu ili nesto slicno ?

Sta mislite do cega je, motor normalno radi kad se drzi gas, ali cim se pusti gas ugasi se iste sekunde ??? Icon_confused
Benzin..Hmmm...Nisi rekao jel poluanspric ili ... ? Pokusajte malo nastelovat saug ili razvodnik zakrenuti...Da je dizel vuklo bi na zrak,al benz je sto znaci moze i vakum zezat...
Nisi napisao jeli karb ili ajnšpric, ako je je karburator onda najvjerovatnije dizna ler gasa ( možda začepljena ). Pogledaj jeli električna dizna i dali dobiva struju.
A ne znam stvarno, nij emi on znao reci a juce u mracini teskoj fakat nisam mogao ni pogledat motor preko slabasnog svijetla koji mob daje...

u svakom slucaju thx Smile
a jel uvijek il kad je hladan...i kod mene se hladno auto ugasi...Smile heheh
uvijek, hladno vruce mokro suho, uvijek ako ne drzis gasa samo obrtaji spadnu na 0 u roku sekunde....
Pogledaj diznu, ako ima karburator izvrni ju i pocisti,ako ne mogne, treba pokusat mal dignut stangas moguce da je ga netko spustio maximala...Sve u svemu, nek odveze u servis, ako bude jedno od ovoga sto sam naveo dat ce 10km za servis..
Meni tu smrdi na problem sa strujom , imao sam isti ovakav problem treba provjerit masu motora , kao sto si reko mogu i kablovi bit ako je ajnspric provjerit relej ajnspric pumpe , mene je zezo motoric ler gasa sad ne znam kako je kod ovog kadetta , pozz i sretno ...
Reference URL's

Fatal error: Cannot redeclare class databaseEngine in /home/bhtuning/public_html/inc/db_mysqli.php on line 13