03-03-2008, 12:32 AM
03-03-2008, 10:11 AM
Nije PS nikako radio, kupio sam ja ove felge jos prosle godine, ali nikako da ih namontiram u Sobi mi stojale odkad, neg juce kupio gume pa malo
Nisam prodao auto, prodajem ga, ali ne zuri mi se.
@Trizex
Vidio sam sinoc odma
sve ja snimim, dobro izgleda :P

Nisam prodao auto, prodajem ga, ali ne zuri mi se.
@Trizex
Vidio sam sinoc odma
sve ja snimim, dobro izgleda :P03-03-2008, 01:11 PM
Felge su 169Eura komad imas na internetu dolse su iz Njemacku :D hehehehe
@Tiburon
Jbga druze eto odradio sam sve na autu, mislim manje vishe, jedino mi ostaje motor da mijenjam, i onda me nesto prenjelo damije VR6, ili korada ili G3.
@Tiburon
Jbga druze eto odradio sam sve na autu, mislim manje vishe, jedino mi ostaje motor da mijenjam, i onda me nesto prenjelo damije VR6, ili korada ili G3.
03-03-2008, 07:04 PM
Folije sam nakraju morao da skinem, idem u RS non stop i nisam mogao da izadjem na kraj sa policijom nikako.
@Tiburon
Ma pocela neka prozivanja ruzna pa sam se naljutio kao leptir :P hehehe
Vidjecemo, mozda legne u audija neki TDI ako nadjem nekoga ko to umije da spakuje.
@Tiburon
Ma pocela neka prozivanja ruzna pa sam se naljutio kao leptir :P hehehe
Vidjecemo, mozda legne u audija neki TDI ako nadjem nekoga ko to umije da spakuje.
04-03-2008, 07:13 PM
djavolica Wrote:
Very nice
ubjedljivo najljepsa 80-ka...a tek fele kako su joj legle...extra
ubjedljivo najljepsa 80-ka...a tek fele kako su joj legle...extra
hvala ![]()
![]()
04-03-2008, 08:42 PM
@C_A_T_T_O
Da, da.. u pravu si Ado brat moj, preljep Audi unutra sredjen skroz, quattro je sa td motorom, ocuvan audi pravo, ima xenone, ima farove od 90tke audija sjeli su fino skroz i ima jedan spojler na gepeku na koji sam ljubomoran skroz
Nazalos fali mu neki mocan set felgica da to sve dodje do izrazaja.
Da, da.. u pravu si Ado brat moj, preljep Audi unutra sredjen skroz, quattro je sa td motorom, ocuvan audi pravo, ima xenone, ima farove od 90tke audija sjeli su fino skroz i ima jedan spojler na gepeku na koji sam ljubomoran skroz

Nazalos fali mu neki mocan set felgica da to sve dodje do izrazaja.
04-03-2008, 08:44 PM
Heh a zaboravio sam reci jednu bitnu stvar, da nisam ja autor ovih fotki
ovo je sve slikala u mene zenica :P
ovo je sve slikala u mene zenica :P04-03-2008, 11:15 PM
@srdjo
Da bili smo tamo, dosao sam da vidim da li ima neki VR6, i drug trazio sebi neka kola da kupi, nesto do 8k. Al smorili se brzo, dosli u pola 9 otisli oko 10h, a ja sam iz Tuzle.
@Dottore
Raduckam non stop nesto, izbacio sam ona kozna sjedista nadjem od 90tke orginal sjedista povadim iz nekog stranca, ona malo profilisana, crne boje, povadim i tapacirunge iz istog, stavio volan trokraki kozni od S2 Audija, i tako pomalo :P
Steta samo sto nije malo snazniji.
Da bili smo tamo, dosao sam da vidim da li ima neki VR6, i drug trazio sebi neka kola da kupi, nesto do 8k. Al smorili se brzo, dosli u pola 9 otisli oko 10h, a ja sam iz Tuzle.
@Dottore
Raduckam non stop nesto, izbacio sam ona kozna sjedista nadjem od 90tke orginal sjedista povadim iz nekog stranca, ona malo profilisana, crne boje, povadim i tapacirunge iz istog, stavio volan trokraki kozni od S2 Audija, i tako pomalo :P
Steta samo sto nije malo snazniji.
04-03-2008, 11:31 PM
GreenDevil Wrote:
extra je audi vidjo sam ga par puta u TZ i u Ciljugama na stazi heheheh
22 sec na 402
lljut ko leptir
05-03-2008, 09:34 AM
miki321oc Wrote:
svaka cast daki
dobro si ga sredio
samo napred
a ako ti je taj slab motor ti ubaci drugi... :D
dobro si ga sredio
samo napred

a ako ti je taj slab motor ti ubaci drugi... :D
Jbga, druze nema niko da to zna uraditi do kraja, svi nesto pocnu pa se onda to otegne po 6 mjeseci ![]()
05-03-2008, 01:50 PM
Har3 Wrote:
Imam ja jednog druga u sarajevu, on je iz SRCS, mjenjao je sebi motor 3-4 puta, mislim da bi za pare uradio i tebi
ali trenutno je u inostranstvu, dolazi za sedmicu ili manje, ako hoces mogu ga pitat je l zainteresovan 
ali trenutno je u inostranstvu, dolazi za sedmicu ili manje, ako hoces mogu ga pitat je l zainteresovan 
Ma kakvi, nema od toga nista, TDI motor ubacit nije bas jednostavno, i ljudi koji su to radili kazu nebi nikad vise.
08-03-2008, 08:52 PM
Opet ja 
Opet refresh...
Kamei nakon 6 godina zamjenjena sa novom FK maskom.
Ja zadovoljan ljepo mi izgleda, hvala drugu CATTI i firmi MEPRO BH uvjek na nivou sa uslugom
Foto aparat sam danas dobio tek, pa nisam ustimo nista, tako da bice i boljih slika gdje se vidi maskica.

Opet refresh...
Kamei nakon 6 godina zamjenjena sa novom FK maskom.
Ja zadovoljan ljepo mi izgleda, hvala drugu CATTI i firmi MEPRO BH uvjek na nivou sa uslugom
Foto aparat sam danas dobio tek, pa nisam ustimo nista, tako da bice i boljih slika gdje se vidi maskica.

08-03-2008, 09:24 PM
Branici kakvi su takvi su, nema ni nista ruznije od Audija 80 sa ofarbanim karambolkama koje su se poslije ogulile, a ogule se uvjek. Pogotovo dje se ja sve skitam sa autom. Jedino kod quattra se dobro drze.
Motor, za sad kako je takoje, ostaje dizlo, meni kola nece stic naj ranije Juni mjesec i to ako bude srece prema tome.. nigdje zurbe
do tada cu samod a se slikam hehe
Motor, za sad kako je takoje, ostaje dizlo, meni kola nece stic naj ranije Juni mjesec i to ako bude srece prema tome.. nigdje zurbe
do tada cu samod a se slikam hehe08-03-2008, 09:38 PM

Postimo aparat
Nidje veze al ett malo Tuzle s prozora
09-03-2008, 02:22 AM

Evo FK ovde se najbolje vidi