Tuning & Styling FORUM // Street Race // Auto sport // Car audio

Full Version: P: BMW E36 318i
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Prodajem BMW E36 318i, 91 god. Mob 063 901 308. Slike ce biti malo kasnije, prevelike dok ih smanjim.
Evo slika:
Benga jos nije prodata, ima li zainteresovanih???
de jos malo podataka...koji je motor u njemu???
do kad je registrovan i tako nesto!!!
ja sam veoma zainteresovan ako prodam Audija!!!

srdjo Wrote:
de jos malo podataka...koji je motor u njemu???
do kad je registrovan i tako nesto!!!
ja sam veoma zainteresovan ako prodam Audija!!!

Drug auto nije moje, od komsije mi je, cini mi se da je 1.8 ili 1.9 nisam siguran, i mislim da je registrovan do kraja 8 mjeseca. Mada za sve sto te zanima prozovi na ovaj broj 063 901 308, i lik ce ti sve detaljno objasnit. Samo sto ti ja mogu reci je da je auto lampa. Prozovi, vidi probaj neces se pokajat.

de mi reci samo koja je cjena ako znas
E ovako, cijena je 7000KM, 1.8 je motor, registrovan je do 8 mjeseca. Lik kaze da je najbolje da se dodje, vidi, proba i odluci. Za sve ostale informacije moze se vala izdvojit marku kredita da prozovete lika na mobilni i dogovorite se sa njim. Zove ze Ognjen.
ja zvao...
iiiiiiiiiiiiiiii jeli odluka pala uzimaju li se nova kolica
Auto uopse nije skupo.

djulba Wrote:
ja zvao...

I sta bi??? On meni danas rece da si ga zvao, oce li biti trgovine!??

Evo nova informacija, ako neko ima da bi mjenjao, u obzir najvise dolaze mk3 VR6, ili corrado VR6. Znaci samo zvijeri dolaze u obzirIcon_biggrin
Refresh.
Reference URL's

Fatal error: Cannot redeclare class databaseEngine in /home/bhtuning/public_html/inc/db_mysqli.php on line 13