Tuning & Styling FORUM // Street Race // Auto sport // Car audio

Full Version: Serviseri
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Ehh mene sad konkretno interesuje , gdje i ko Vam održava auto ,
koji servis , koji majstor , koji limar , bukvalno sve , da li to radite sami itd ??
Sitnije popravke radim sam a ostalu mehaniku kod majstora na Jezeru, on ga servisira od kad ga imam i on je kriv sto dobro ide .. Mustafa 061/205-033.. Preporucio bih ti ga za odrzavanje GTI-a

edo_16v Wrote:
Sitnije popravke radim sam a ostalu mehaniku kod majstora na Jezeru, on ga servisira od kad ga imam i on je kriv sto dobro ide .. Mustafa 061/205-033.. Preporucio bih ti ga za odrzavanje GTI-a

Jel' ima instrumente da uštima auto ??? Jel' mladji ili stariji lik ?

Oko 30-ak god.. nema instrumente, privatna garaza..
evo ja sam bas danas dobio informaciju od naseg clana da ima neki majstor kod Mercatora koji odrzava Fordove masine i moram sutra otici kod njega...a do sada sam odrzavao auto u Ford servisu...mlado auto da se zezam sa majstorima

Fiesta_Boy Wrote:
evo ja sam bas danas dobio informaciju od naseg clana da ima neki majstor kod Mercatora koji odrzava Fordove masine i moram sutra otici kod njega...a do sada sam odrzavao auto u Ford servisu...mlado auto da se zezam sa majstorima

taj ti je servis moj drug zatvoren. Cuo sam da se lik razbolio ili tako nesto. otidji pa provjeri tako ti je najsigurnije

da se Fudo slucajno taj majstor ne zove???

Fiesta_Boy Wrote:

imam ja druga u fordovom servisu ako sta treba javi

nissmo Wrote:

Fiesta_Boy Wrote:

imam ja druga u fordovom servisu ako sta treba javi

ma imam neki problemcic,ali sutra na okupljanju cemo se dogovoriti,ako ne zaboravim

Znači , taj Mustafa zna nešto ... Ok , gledaću da odem pravo do njega ...
Zvonko i nisanov servis u Barama...
ooo pa bit ce nekih popusta,jeldeIcon_razz

speed Wrote:
dogovoricemo se oko popusta samo dodjite Icon_wink

treba meni na 200sx raditi radilicu i lezajeve, zanima me cijena ruku , moja obrada i dijelovi

speed Wrote:

nismo Wrote:

speed Wrote:
dogovoricemo se oko popusta samo dodjite Icon_wink

treba meni na 200sx raditi radilicu i lezajeve, zanima me cijena ruku , moja obrada i dijelovi

ne znam tacno koliko bi bilo jer sve zavisi koliko posla ima. Bilo bi dobro da dodjes da vidim auto pa da se dogovorimo. Uglavnom nece biti puno pripazicu te.

ne moras skidati motor raskopcas mjenjac i pomaknes skines karter i to je to...
ok dogovorit cemo se ima jos do toga

ok Wink
Pages: 1 2 3
Refresh your car and give final tune with perfume and cologne for you and your ride.
Reference URL's

Fatal error: Cannot redeclare class databaseEngine in /home/bhtuning/public_html/inc/db_mysqli.php on line 13