Tuning & Styling FORUM // Street Race // Auto sport // Car audio

Full Version: Iznajmljivanje auta ?
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Kazu da Inter auto kod nas iznajmljuje, i rekose da je cijena Golfa V na dan da se iznajmi, 50-60KM, a audi A6 oko 200KM i jos su nesto nabrojali. Zanima me da li su ovi podaci tacni, ne trebaju meni, nego me drug zamolio da to provjerim, hoce da iznajmi neko auto za maturu Icon_mrgreen
tacno je, inter auto iznajmljuje auta, ali ne znam tacno za cijenu i koji su uslovi da bi se mogla iznajmit...
Da bi iznajmio auto moras posjedovati vozacku minimalno dvije godine :D tako ti ili taj koji planira ce morati nekoga moliti da iznajmi autic :D << cisto btw :D
cisto sumnjam da je 5-ca 50-60km dan ali eto...
petica nije ... a najjeftinija je fabia oko 40 eur dnevno ... seat altea 70 eur ...

ja sam u sarajevu iznajmljivao Forda Focusa MK2 nov bio 370 km presho ... 110 KM dnevno ... na period od 5 dana ... preko 7 dana bi bilo 100 ... 14 dana oko 90 ... 21 dan 75
Znao sam ja da tu nesto smrdi Icon_mrgreen, uh ima da ga obradujem sutra sa odgovorom Icon_lol, hvala svima na pomoci...
I isto sam cuo da se auto mora vratiti sa punim rezervoarom goriva.
naravno da se napuni rezervoar,obicno traze i kreditnu karticu
Refresh your car and give final tune with perfume and cologne for you and your ride.
Reference URL's

Fatal error: Cannot redeclare class databaseEngine in /home/bhtuning/public_html/inc/db_mysqli.php on line 13