Tuning & Styling FORUM // Street Race // Auto sport // Car audio

Full Version: Honda CRX experiment
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
malo sam experimentiso sa ovom Hondom CRX
http://www.netcarshow.com/honda/1988-civ...per_01.htm

radovi nisu nista posebno,al mi je ovo drago auto,pa sam ga moro malo uradit po svom ukusu Wink dosta je stvari crtano ruchno,pa i nije nesto ispalo...

[attachment=5377]
[attachment=5378]
[attachment=5379]
Nije lose druze, ali bilo bi jos mahnitije od nje cabria napravit hehe :D
to bi vec bilo nesto,mozda cu to u buducnosti probat Wink
dobro si je uradio
fino izgleda
ma odlicno bas lijepa honda ko po mom ukusu mozda malo manje kica al dobro ex da mi je takva dje bi mi bio kraj
ova uz jezero mi je najjbolja extra
i meni,da mi bi jednu kupit i ovako uradit metalik bijela,hauba i spojler svijetlo-plavi,felge uklopit sa tim svim...nebi je ni vozio samo bi je gledo Wink il bi stavio sliku unutra da je mogu gledat dok vozim
ma extra su uradjene
meni prva najbolja
jos mnogo vjezbe je pred tobom, ali treca je uvjerljivo najjaca... svaka cast na trudu!
znam,sljedeci rad cu probat ozbiljnije radit,radim Audia...trebo bi ispast da valja
uzmi sebi vremena.. ne daj se zbuniti izrekom da bolje ne mozes... u tome je sva caka...
Smile
Refresh your car and give final tune with perfume and cologne for you and your ride.
Reference URL's

Fatal error: Cannot redeclare class databaseEngine in /home/bhtuning/public_html/inc/db_mysqli.php on line 13