Tuning & Styling FORUM // Street Race // Auto sport // Car audio

Full Version: dB Drag sezona 2008.
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
dragi nasi dB drageri. CarAudio.Ba Team nece organizovati dB Drag unutar takmicenja SR402 koje radi AutoMediaGroup. sa organizatorima nismo uspjeli postici dogovor na obostrano zadovoljstvo.
steta
pa ko ce onda ako necete vi??
ne kontam :S
bice po sluhu , ili po metodi vibracija , bice oprema za zemljotrese i tako mjeriti jacinu
nekako ce vec gospoda se organizovai ja sam uvjeren u to da ce to biti takmicenje i dalje...

Micky Wrote:
bice po sluhu , ili po metodi vibracija , bice oprema za zemljotrese i tako mjeriti jacinu

Icon_lolIcon_lolIcon_lolIcon_lolIcon_lolExtra oprema stvarnoIcon_lolIcon_lolIcon_lolIcon_lolIcon_lol

nidje veze
al eto kako god
idemo da rokamooooo
Pa muha ja se taman pripreman lagano, kontam da narucim od tebe onaj amp, i vidi sad ovoIcon_cryIcon_cry
@Veko nemamo pojma ko to bude radio. barem nam nije receno.

inace vjerujem da ce biti takmicenje u dB dragu samo sto ga necemo mi raditi.
samo se vi pripremajte bice nesto vec Smile ...
Takmičenje dB drag će i dalje biti organizovano u okviru 402 Street Race Cup-a, sa novom ekipom. Uskoro o tome sve detaljne informacije.

Pozzz
Reference URL's

Fatal error: Cannot redeclare class databaseEngine in /home/bhtuning/public_html/inc/db_mysqli.php on line 13