Tuning & Styling FORUM // Street Race // Auto sport // Car audio

Full Version: nesto nije u redu u sarajevu
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
gospodja nije normalna svegami ko je iz sarajeva zna mjseto snimka i koliko bude ovakvih scena

http://www.natelki.net/rezultati-pretrag...s&submit=+
poginuce, jadna ne bila Icon_razz ... to mogu samo žene!!!
ma ludost ba...
sorry za OT, al da pitam gdje nadjete te "uvrnute slicice" na avataru???
ja naletio slucajno na google-u...
hahaha
haha ceka da se ukljuci
Nek' pogleda desno da vidi ima li koga Icon_mrgreen
Koje ubacivanje hehe... :D
zena je kasnije je liku izasla da mu sve po spisku sto joj po svireni e bilo je za nepovjerovat svadja se sa svima okolo a ljudi da crknu od smjeha od hoce u suprotan smjer blize joj

TuLe Wrote:
na ovo imam samo jedan komentar: ZENSKO ZA VOLANOM (cast izuzecima)

Jedan suprotan primjer na ovaj komentar-kada se ona cesta od Kasindolske prema kruznom toku  na Ilidzi otvorila u oba smjera da se ne bi prelazilo na suprotnu stranu preko tramvajskih sina, ja se krecem iz pravca Kasindolske prema kruznom toku i jedno samo auto dosta prije mene proslo istim putem, iz suprotnog smjera cestom ide fijaker i dva auta ga preteknu, tada se ja vec priblizavam, a treci "biser" krenuo da ga pretice i pocne na mene da se dere kao jesi ti glupa ovo je jednosmjerna itd...naravno samo iz razloga sto iza nije nikoga bilo i sto sam zensko pa kao sta ja znamIcon_rolleyesa to sto "biser" ne gleda znak na izlazu sa kruznog toka, to je vec nebitnoIcon_rolleyesKontam se da nisu nekim slucajem zaboravili staviti znak jer je to tek bilo otvoreno i prodjem namjerno i vidim da znak stoji kao sto sam i predpostavilaIcon_rolleyesAl eto ispala ja glupaIcon_evil

Evo mene danas leek umalo sa Octaviom nije ukadio...lik stade sa Octaviom i dade desni zmigavac, ja lagano da ga zaobidjem, kad podje i on, okreno s ei gleda u mene i kako ja prikocim ili dadnem gas da prodjem tako i on, na kraju udario sam po kocnici i stao nekih 5-6m od vectre koja je dolazila iz suprotnog smjera...kasnije medjed nesto blica i mase kroz prozor...mrssss ! :(
Sta da se kaze...danas svakakvi idioti mogu dobiti vozacku u ruke, bilo stariji ili mladji, bilo musko ili zensko...(dobro mora se priznati zenskih sto se tice malo viseIcon_mrgreen)
I coravih...koliko corav moras biti da gledas u Fabiju od skoro 4m i da je ne vidis kako se vozi pored tebe na 25cm :D

tibor987 Wrote:
I coravih...koliko corav moras biti da gledas u Fabiju od skoro 4m i da je ne vidis kako se vozi pored tebe na 25cm :D

mozda je fabija bila prebrza za ljudsko oko Wink

bmwscaner Wrote:

tibor987 Wrote:

mozda je fabija bila prebrza za ljudsko oko Wink

Ma ja, doduse jesam je cak presaltao u trecu i cak sam zatvorio prozor da bude manji koeficijent otpora zraka Icon_mrgreen

Pages: 1 2
Refresh your car and give final tune with perfume and cologne for you and your ride.
Reference URL's

Fatal error: Cannot redeclare class databaseEngine in /home/bhtuning/public_html/inc/db_mysqli.php on line 13