poginuce, jadna ne bila

... to mogu samo žene!!!
ma ludost ba...
sorry za OT, al da pitam gdje nadjete te "uvrnute slicice" na avataru???
ja naletio slucajno na google-u...
Nek' pogleda desno da vidi ima li koga

Koje ubacivanje hehe... :D
zena je kasnije je liku izasla da mu sve po spisku sto joj po svireni e bilo je za nepovjerovat svadja se sa svima okolo a ljudi da crknu od smjeha od hoce u suprotan smjer blize joj
Evo mene danas leek umalo sa Octaviom nije ukadio...lik stade sa Octaviom i dade desni zmigavac, ja lagano da ga zaobidjem, kad podje i on, okreno s ei gleda u mene i kako ja prikocim ili dadnem gas da prodjem tako i on, na kraju udario sam po kocnici i stao nekih 5-6m od vectre koja je dolazila iz suprotnog smjera...kasnije medjed nesto blica i mase kroz prozor...mrssss ! :(
Sta da se kaze...danas svakakvi idioti mogu dobiti vozacku u ruke, bilo stariji ili mladji, bilo musko ili zensko...(dobro mora se priznati zenskih sto se tice malo vise

)
I coravih...koliko corav moras biti da gledas u Fabiju od skoro 4m i da je ne vidis kako se vozi pored tebe na 25cm :D
I coravih...koliko corav moras biti da gledas u Fabiju od skoro 4m i da je ne vidis kako se vozi pored tebe na 25cm :D
mozda je fabija bila prebrza za ljudsko oko 
mozda je fabija bila prebrza za ljudsko oko 
Ma ja, doduse jesam je cak presaltao u trecu i cak sam zatvorio prozor da bude manji koeficijent otpora zraka