Tuning & Styling FORUM // Street Race // Auto sport // Car audio

Full Version: Pozdrav iz Rumunije
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
pozdrav i dobrodosao
pozz !! i dobro dosao ... extra lancer !!!
mnogo amerikanaca u Rumuniji ! posto prva slika mi puno smrdi na ameriku Icon_mrgreen u pozadini meni se cini americke table Icon_rolleyes
i ove tablice isto mi nesto lice na dobar ps: puno bijele ... toliko od mene pozzz ...

Icon_wink
Koga ti lazes? Pogledajte tablice na prvoj i drugoj slici kod oba auta...

emir_89 Wrote:
pored ovakvog auta, ja da u tablice zagledam... :D nidje veze heheheh

trebao si ,
meni je to direkt skocilo u oko Icon_mrgreen

SeEn_BoSs Wrote:
meni je to direkt skocilo u oko Icon_mrgreen

To se zove oko sokolovo :D

od toliko prljavih auta tablice ciste! Kako ih fino odrzavate cistim! Za auto nemam rijeci, auto je extra ali ne vidim razloga zasto neko toliko ima lagati! Jedan veliki minus od mene!
u pravu si, ali mi to ne krijemo!
Smile
u redu je bre... dobro dosao.. fino se provedi sa nama
znas nas bosance.. uvjek trazimo dlaku u jajetu.. Smile
sve je ok..
DD i ugodan boravak na forumu.Auto extra, a tablica sto se tice trebao si samo izbrisati ako ne zelis da se znaju i rijesen problemIcon_winkSta ces na ovom forumu je bilo svakavih lazova, nema sta sve nisu izmisljali, tako da nemoj se cuditi sto su stari clanovi sumnjicavi, narocito kada se o takvom autu radi Smile
Dobro dosao Icon_biggrin

A mi propadamo jer se drogiramo i opijamo Icon_mrgreen
i znaci ides cesto u Ameriku ?? :D
Dokazi nam u suprotno, posalji nam jos koju sliku i vjerovat cemo ti! Jer nisi ti prvi kojem ne vjerujemo, bilo je likova koji kazu da imaju neki stroj i onda ga provale i nema ga nikako vise na forumu! Prvi put da neko parkira auto mojih snova na forum i odmah se desavaju ovakve stvari! Pozdrav i dobro dosao! I ugodno se provedi na forumu!
jaooo auta
uh..

dobro dosao
ma auto je meni naj naj... svaka cast za auto... zelim ti sve najbolje i da te ta pila dobro služi:D
Pages: 1 2 3 4
Refresh your car and give final tune with perfume and cologne for you and your ride.
Reference URL's

Fatal error: Cannot redeclare class databaseEngine in /home/bhtuning/public_html/inc/db_mysqli.php on line 13