Tuning & Styling FORUM // Street Race // Auto sport // Car audio

Full Version: Ima li bilo sta za CRX?
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Imam ja udarenu crx na parkingu, pa pogledaj ako hoces ima li ssta da zelis Wink! Osim felgi naravno heheehheh Icon_mrgreen
Jako daleko, ja sam iz sarajeva Smile
a koji je motor u hondi koja snaga
1.6 16v, odnosno oznaka d16z5 (nadimak Vtec killer) fabricki 124 konjske snage, ali je skinut katalizator, srednji lonac, izduv fi 70, grana 4:2:1, nasuta keramika, stavljen hladni usis i bio cipovan, ali mi je cip crknuo! Nikada nisam znao pravu snagu, jer se nema kod nas gdje izmjeriti!
jel prodsajes motor sa mjenjacem i elektronikom il samo cjelu hondu

HONDA POWERR Wrote:
jel prodsajes motor sa mjenjacem i elektronikom il samo cjelu hondu

Honda se prodaje u dijelovima  ono sto ima od nje jer je razbijena, kao sto vec pise

Djavolice, je li tvoj audi stoji na parkingu, pokriven prednji kraj najlonom?
Prodajem motor iz nje, cijena ti je 800 km!

Jean Dunand Wrote:
kao sto gore pise, bilo sta sto moze dobro da pase na CRXu, npr sportska sjedala, spojleri, xenoni svetla (ako je to moguce ugraditi?) MA BAS SVE! Icon_wink

Imate nesto pokazite slike ako mi se dopadaju kupim ih

Icon_smileIcon_smileIcon_winkIcon_wink

Imam je dobrih N2O (Nitro) sistema koji idelano odgovaraju tom motoru. Testirano na CRX-u sa tim motorom od Gorana Živkovića iz B.Luke.

trizex Wrote:
Djavolice, je li tvoj audi stoji na parkingu, pokriven prednji kraj najlonom?

Da bio je na parkingu ali nije vise da nema stoka vise sta da skida sa njegaIcon_evil

otkud znas gorana gospinog kako ga zovu
mislio sam reci tako ga zovu gospin

HONDA POWERR Wrote:
a koliko snage daje taj sistem i kolika boca ajel dugme il je na prekidac daj informacija i koliko love trazis mozda neko kupi

Sistemi daju sa mogućnošću regulacije 35-50-75KS. Boca je 6Kg N2O . Može biti na dugme ili na prekidač (dobija se i jedno i drugo u kompletu).Cijena kompletnog sistema sa ugradnjom i probnom vožnjom je 1450KM.

Više informacija na PP ili mob 066/297-009

Sve skupa ti je toliko para!

HONDA POWERR Wrote:
pa tako reci a otkud znas gocu

Pa u klubu smo zajedno a i ugradio sam mu "NITRO" pa se eto znamo..Icon_winkIcon_wink

Pages: 1 2
Refresh your car and give final tune with perfume and cologne for you and your ride.
Reference URL's

Fatal error: Cannot redeclare class databaseEngine in /home/bhtuning/public_html/inc/db_mysqli.php on line 13