Tuning & Styling FORUM // Street Race // Auto sport // Car audio

Full Version: Skidanje instrument table na vectri 89
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
eh, zelio bih da vas pitam kako se skida instrument tabla u kompletu u Vectri 1989?
Da li je to itko radio prije pa da mi objasni postupak posto bih da radim nesto u narednom preiodu na svojoj Vectrici?Icon_idea
Slika nije iz mog auta ali je to ta instrument tabla o kojoj je rijec
Pogledaj ovde

Opel Calibra/Vectra_A
pa dobar je to site samo.. problem je sto ne znam njemacki.
mogu ja gledati u to na site-u do u jutru ali necu skontati nista
tsko je to objasniti ovako a da se predhodno ne vidi to fino
ima dosta slika (ja sam pratio uputstva za svoju CorsuB)
u MSoffice Word imas prevodioca sa njemackog na engleski - to malo pomaze

u sustini sjedi i skidaj, kako bude bice..... samo nemoj nista na silu (bar ne pretjerano)...
i sretno
javi sta si uradio i postavi slike (tako da i drugi znaju ubuduce)
ma jah, sad u subotu sjesti, sarafciger u ruke i plahko, sta bude nek bude.
javim vam cijeli postupak cim ga rasklopim.
evo ti ako znas engleski prevodilac pa pogledaj
http://babelfish.altavista.com/babelfish/tr
samo polako,bez srkleta...
Brate skidao sam ja...Prvo moras da skines volan,pa plastiku oko volana,onda  jos plastiku oko sata,i onda je samo izvuces,imaju neke zabice pazi da ih ne polomis......
Kod mene je BMW E30 i gledao sam kad je momak skidao sa drugog,da proda meni i nije nista komplikovano,imaju fino vidljivi serafi koji se naravno skinu i izvuce se samo tabla..Nebi ni kod tebe trebalo biti nesto komplikovanije

Schumi Wrote:
Kod mene je BMW E30 i gledao sam kad je momak skidao sa drugog,da proda meni i nije nista komplikovano,imaju fino vidljivi serafi koji se naravno skinu i izvuce se samo tabla..Nebi ni kod tebe trebalo biti nesto komplikovanije

Nije isto na bmw-u i na opelu..Npr kod mene na fiatu odvidas 2 vide i to je to,dok na drugim autima moras pola toga razvidati da bi skinija tablu.

Kod fabije pomakne se volan prema dole, trgnes prema sebi donju masku inst table, 2 sarafa, 2 metalne zabice i izvuces komotno...za 3-4min se skine...

tibor987 Wrote:
Kod fabije pomakne se volan prema dole, trgnes prema sebi donju masku inst table, 2 sarafa, 2 metalne zabice i izvuces komotno...za 3-4min se skine...

znam Icon_mrgreen

a znam i kako boju svjtla prmjeniti, uskoro ce se Anais nadam se moci pohvaliti jos jednim mojim djelomIcon_mrgreen

Reference URL's

Fatal error: Cannot redeclare class databaseEngine in /home/bhtuning/public_html/inc/db_mysqli.php on line 13