Tuning & Styling FORUM // Street Race // Auto sport // Car audio

Full Version: nedelja 12h ko je za
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
hajmo se ovde tuspasiti ko je za nedelju da se sastanemo u 12 ako bude finog vremena
moze ja ZA
Sto se mene tice moze, samo jos da provjerim imal sta planirano, ja mogu i pjehe doci.
Rano je u 12h.. Raja koja radi subotom jedva ceka nedelju da se naspava.. Pomjerite to malo, ne pada mrak u 13h Icon_biggrin

edo_16v Wrote:
Rano je u 12h.. Raja koja radi subotom jedva ceka nedelju da se naspava.. Pomjerite to malo, ne pada mrak u 13h Icon_biggrin

14.00 ???

haj moze 14:00
fele ako hoces docu ja po tebe, gdje ces nam ti pjehe
ja sam za nedjelju, pa sad moze i u 12 i u 13 i 14 i u .......
Ma 14:00 cemo onda al sviju treba obavijestiti. Nekako je najbolje u ovo vrijeme, mozes i odspavat i doruckovati spremiti se fino i na okupljanje. Moze se i par slika napravit, nije hladno, jedino kise da ne bude.
lokacija?
Ponijet cu ja digitalac.. Vidimo se..
ponjet cu ja kameru...

jojo Wrote:
E super ja onda ne moram nista da nosim

daj ponesi i ti od viska glava ne boli

Lav Wrote:
dolazim i ja s prijateljom. vozi bubu-zvijer Wink

tigre-lave hehehehe lijepo bi bilo da se predstavis u clanovima, a sto se tice okupljanja prati novije datume jer se zna termin promijeniti zbog vremena, ja mislim da ce i ovu nedjelju biti u 14:00 pa dobrodosao

I ja mislim da je 14:00 mjera .. Pa valja malo na auto-pijacu otići  Icon_lol
NEDELJA 14h
Pages: 1 2
Refresh your car and give final tune with perfume and cologne for you and your ride.
Reference URL's

Fatal error: Cannot redeclare class databaseEngine in /home/bhtuning/public_html/inc/db_mysqli.php on line 13