ne gledam u tudje farove dok vozim,gledam u cestu...a ako neko vec raspali duga,i ja isto,ako on onda obori svjetla,ja ostavim duga i dalje,dok ne prodje.....
normalno da nanervira,ali pukni i njemu i jbg,meni se nekad zna desiti da me omete nesto....tel ili nesto deseto pa da ostanu duga,milslim normalno je nije sad svak perfektan,ali treba se paziti
Pa zasmeta na trenutak, jel dok se ne mimoidjemo... onda se sve nastavlja normalnim tokom.
Prvo blicnem pa ako nece da ugasi upalim i ja...
ja odma cim neko drzi upaljena duga ko seljacina cim mi pridje na njega skrenem kolima ono trznem ga.... tako sam jednom umal stjero nekog momka na putu, jos da je stao stjero bi ga u glavu....ako mi ima ista mrze od ppk-a sto furaju duga svjetla i vide da nekom smetaju a opet nista furaju svoju furku....misle da furaju "tuning" .....
Jashta neg smetaju, kad se neko pravi blesav,opalim i ja duga, ko ga jebe, medjutim problem je sto ljude hoce zaslijepiti takvo svjetlo, i nesvjesno pocnu skretati prema tebi, izgube orijentaciju, i samo mi jos fali da me bilmez klepi...
ne nervira me ali mi smeta
imam foto osjetljive ochi i stvarno mi smeta jako svjetlo do bola me tjera ...
ali ... jos jedna stvar kod nas je to ludilo isto ... ima ba ljudi sa neispravnim svjetlima dignutim ili ono jedno dugo jedno kratko upaljeno sjebu se oko instalacije ... pa drzi nedaj ... kontash duga a ono kratka ...
Hajd ova obicna na njih sam i naviko vise nekako, ali xenoni koji nisu u socivima pu ono je smrt hebote kolko samo meni raja blicaju pa im ja uzvratim zutim onim ofirnim jer mi nisu na dugim xenoni elem to je nocna voznja hebena je al jbg naviknes se
Sve je to podnosljivo, ev maloprije dosao u sarajevo,i na autoputu visoko-vogosca pretekne me minbus centrotransov, (sanski most-sarajevo), i poslije ja njega, cim sam se vratio u traku,izbaci se on,dodje pored mene i krenu na mene i zgura me skroz na zaustavnu..ja zakocio nekako i opet da ga preteknem,ma nema sanse,ja krenem on pred mene, dodjem do pola,on ponovo na mene do bankine..i pustim ga ja,nisam smio vise..e jebo mamu ko su sve profesionalni vozaci..
ma sta ti je,bolje nemoj nikako ovamo dolaziti, ili vec povedi nekoga sa sobom i daj mu pusku,pa nek otvori prozor i puca na one sto se nece skloniti,jedino tako mozes proci...
ma samo drzi pun gas svi ce da bjeze

glupa tema, al et ... mene ne nervira ni 1 % , a tebe ako tako mladog to nervira to ne valja.
Ako su upaljena duga autu iz suprotnog smjera, blicnem mu , u 90 % slucajeva iz gase, ako ne onda ja upalim duga i tako prodjemo jedan pored drugog... i ja nekad zaboravim ugasiti , boze moj.. to su sitnice.
Isto tako i mene nervira kao i vecinu vas...Fakat kada mu blicnes 2x iz daljine a on ne ugasi, jebo bi mu mater okrenuo bi se za njim kak me raspizdi...Jos ono osvjetljen dio puta, a on corav ne vidi ni pod dugim vozit....A ovo za frajere iza sa dugim i reflekt na ogledalima, ja upalim 4x Zmige, par puta...Ako ne skonta pogasim svijetla na kratko....I u vecini slucajeva skuze i vrate na normalu...Ako ne skonta odmaknem mu se malko pa po kocnici...