Tuning & Styling FORUM // Street Race // Auto sport // Car audio

Full Version: BMW E30
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
320i redni sestak 12v, 130KS

zadnja slika je na ljetnim niskoprofilnim gumama i dosta bolje izgleda nego na zimskim.
legendo auto ti je extra, dobro ocuvan,
PS: samo ti fale pragovi hi hi hi Smile
heheeh ma sve cekam
necu da te peglam Smile
nabacim mu pragove i kakve 16ke i ko lutka ce da bude.
ono sto sam imao priliku vidjeti uzivo na prvom i drugom okupljanju a tek ove slike ma extra i sretno
dobar Power dobar Smile unutra nabaci kakav volan, alu papuce, i mjenjac i to je to Smile i kad bude bilo para 16-ke i zakovati na zemlju i to je to Smile
mjera je benga Wink
ma auto je predobro,stvarno je ocuvano...ali ga gazda ne stedi,ima betonsku nogu kada je gas u pitanju...Icon_razzPREDOBAR JE
exstra benga dobro ocuvana
extra bimer
Dobar bimer, jel ovo audijev znak na cepovima od felgi ?
Heheeh nije audijev,vec pise "BBS" Wink

knoxville Wrote:
dobar prawo, samo kako mi raja pricaju uvijek prašinari zaustavljaju zbog ovakvog bmw, ma ustvari zbog svakog. zaustavljaju li tebe rijeđe.

p.s. prawo je gangsterski Wink

pa sad nemogu reci da me spopadaju radi BMW-a,ali sigurno sam im ja privlacniji nego neko drugo auto,ako vec biraju izmedju mene i nekoga.
Prvi dan kad sam ga kupio odmah su me zaustavili i drzali mi lekciju kako je to zadnji pogon kako je to jako i bl bla Smile

Fiesta_Boy Wrote:
ma auto je predobro,stvarno je ocuvano...ali ga gazda ne stedi,ima betonsku nogu kada je gas u pitanju...Icon_razzPREDOBAR JE

ma hajde ja samo iskoristavam auto,ali ga ne unistavam Smile
Volim ja svog bimmera

Al_Galone Wrote:

Fiesta_Boy Wrote:

ma hajde ja samo iskoristavam auto,ali ga ne unistavam Smile
Volim ja svog bimmera

volim ga i jaIcon_mrgreen

ja samo unistavam nista nevolim kupice se drugo uvijek
Pages: 1 2
Reference URL's

Fatal error: Cannot redeclare class databaseEngine in /home/bhtuning/public_html/inc/db_mysqli.php on line 13