Tuning & Styling FORUM // Street Race // Auto sport // Car audio

Full Version: 1/4 Finale Battle Ground 2 par
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Anais vs Remblender

pravila se znaju
radove poslati freeku na PM do 19.02 do 23:59
sretno!

1600x1200
http://www.netcarshow.com/mercury/2006-m...per_04.htm

MOLIM OSTALE CLANOVE KAO I TAKMICARE DA NE OSTAVLJAJU KOMENTARE DOK SE RADOVI NE POSTAVE !!
ovdje idu radovi

Remblender:

Anais:

kao prvo da budemo jasni, ni jedan od ova dva rada nema realisticnost na visokom nivou... e sad:

Remblender:

Svidja mi se zamisao auta u gold boji, a jos vise mi se svidja ideja da napravis kalendar.. ludilo, svaka ti cast. potrudio si se i sa ostalim radovima na kolima sto je nesumnjivo odlicna stvar. e sad, boju auta nisi uskladio sa bojom felgi. i jos jedna stvar.. premalo kontrasta, tj. razlika ima.. sve je u monotonoj jednobojnosti. ime mi se svidja... divno stoji

Anais:

kombinacija boja na autu je odlicna. detalji kao intercooler su takodjer dobri i idu uz ime... ali zar je moralo u pustinji da to bude?
i zasto je ocito da je u pozadini BMW.. odvlaci paznju sa rada.. ali u ovaj rad je ulozeno mnogo truda i djeluje skladnije..

Remblender:
trud: 8
dojam: 8
ime-auto odnos: 9

Anais:
trud: 9
dojam: 9
ime-auto odnos: 7

Sve u svemu Anais se je dosta potrudio i napravio upecatljiviji rad.. cestitam.. Smile
pobjednik Anais
Hvala, Cuj sto BMW mora da odvlaci paznju pa jel BMW il nije Icon_mrgreen A sto se tice toga sto je moralo u pustinji, jbg prazan komp nemam slika nemam donora nemam nista zivo a o backgroundima da nepricam tako da sam pokusao nesto u pustinji izorganizovati
Anaja svaka cast
Cestitam na pobjedi
Braca svaka cast!
Refresh your car and give final tune with perfume and cologne for you and your ride.
Reference URL's

Fatal error: Cannot redeclare class databaseEngine in /home/bhtuning/public_html/inc/db_mysqli.php on line 13