Tuning & Styling FORUM // Street Race // Auto sport // Car audio

Full Version: TABLICA
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Ispala mi zadnja tablica,izgubio je...sta da radim gdje da nabavim novu...sta kako?
odes na osiguranje pa ce ti oni reci sta i kako
i kad dobijes novu..uzmes bormashinu.. zasarafis novu tablicu sa osmicom sharafom za lim, vidjet ces.. nju ne gubis vise ^^
ma jok samo duplofan...heheh...
ima ti jedna tablica na raskrsnici u mostaru kod sjemenarne u grmlju...uzmi tu, isto ej crno bijela ko tvoja haha :D
ja mislim da moras u policiju otic da prijavis da si izgubio tablicu i oni ce ti dati potvrdu da imas kad te zaustave bez tablice
boki koje su ti table ja sam jednu na marijin dvoru nasao ,a ti se vozas svuda tako da je i to moguceIcon_mrgreen
heheh ma ne vjerujem da sam je tamo zagubio...ccc...mislim da sam je izgubio na autoputu...
vrlo moguce .....otpala od brzineIcon_mrgreenIcon_mrgreen
heh ma nije to nego ja se nesto zajebavo sa okvirom i zaboravio ga dotegnuti...
A dobro dana sam isao 180 jbga ne smijem vise zimske gume...ccc
15 KM ti je tablica imas onu firmu Ferba blizu hitne pomoci u jednom od onih nebodera kad krenes od hitne prema pofalicima...
da mozes je  napraviti al opet prije ili kasnije mislim da bi to trebao prijaviti
Pogledaj ispred elektroprivrede, bila je nekakva u cvijecu.
ma jebo tablicu Smile ja imam dvije nove al u gepeku Smile brze ide bez tablica Smile
ma neko ti skinuo, i odradio nesta i sada ce tebe zavaliti, zato brze bolje prijavi da su ti skinuli tablice, vjeruj mi...
Pages: 1 2
Refresh your car and give final tune with perfume and cologne for you and your ride.
Reference URL's

Fatal error: Cannot redeclare class databaseEngine in /home/bhtuning/public_html/inc/db_mysqli.php on line 13