Tuning & Styling FORUM // Street Race // Auto sport // Car audio

Full Version: opel vectra
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
ej mozeli ko ovo dotjerati malo u Ps-u,,,ako ima neko da bih ovo htio uradiuti neka kaze da mogu reci svoje zelji...I ako veca slika reci te
Postavi vecu sliku i postavi zelje pa ce mo vidjeti(mozda tako zainteresujes nekoga, ovako ...)
ja sam poceo ovu Vectru radit...ali ne po tvojim zeljama,nisi ih postavio Wink postavim ovde rad kad zavrsim
evo ti Vectra,radjena na brzinu

[attachment=5231]
Ryu mene bi fakat bilo stid postati takav rad...
napiso sam radjeno na brzinu,a i onako sam pocetnik u vt,pa sto bi me bilo stid
kad mi driver_boy posalje svoj zahtjev kako bude htio da izgleda,uradicu je ponovo kako treba i poslati
Razumijem ja sve, al brate mogao si paziti da ti barem bude u crti sve,ako nemas neku inspiraciju nemoj ni raditi...
evo dobio sam zahtjeve od driver_boya pa uradim jednu koje se niko nece morat stidit Wink
pa gdje je slika, ja je ne vidim....

Remblender Wrote:
pa gdje je slika, ja je ne vidim....

Postidio se pa ju makeo... Icon_mrgreen

izbriso sam je,posto cojk rece da bi njega bilo stid...
evo po zeljama driver boya (mozda nisam potrefio nijansu narandzaste koju je on zamislio,al reko je samo narandzasta)
driver_boy ako hoces nesto da promjenis javi

[attachment=5238]
Sto se svi furaju ovu kombinaciju boja Smile
Joooj bogu dojadio ovaj Agressor spojler prednji...pun kukac ih an skodama vidjam an netu, nemoj jos i na Opelcinama :D
eh evo ja je malo  preuredio,,,,
Pages: 1 2
Refresh your car and give final tune with perfume and cologne for you and your ride.
Reference URL's

Fatal error: Cannot redeclare class databaseEngine in /home/bhtuning/public_html/inc/db_mysqli.php on line 13