dobra pila u pm
ko sisa golfa pored ovog stroja
hehehe, ni golf nije za bacit... 2.0 TDI 140KS...
kolko li para dodje ovaj stilo??? meni imaju pravo dobru liniju. mislim na stilo uopste...
ovaj ga je izasao 16500KM uvoz iz njemacke, 2002.god, nije mogao naci nigdje ABARTH-a u BiH.
volim talijane ali ovaj nazovi abarth je totalni promasaj fiatov ... sa ovim se stilom po prvi puta vratilo ime abarth u tvornicke izvedbe ... ali nije nimalo opravdano ... auto uopste nema dozu sportskog karaktera ... ne govorim iz licnog iskustva nego iz iskustva veceg broja likova sa crofiat.com koji imaju ovo auto ... ali
u svakom slucaju
jaranu nek je sa srecom i da mu ne potrosi puno selenie

super je stilo! a najljepsa mi ova zadnja slika, tako mocan izgleda

fina vozilica, ali cudi me da za ovu kubikazu iam tako malo konja...da je nekako skemijat turbo an njemu hehehe...malo navarit i dobar hehe :D
abarth....ajoj

super je stilo! a najljepsa mi ova zadnja slika, tako mocan izgleda

hehehe, ja sliko...
@Tipo16V Nemoj me krivo shvatit, al grijesis, auto stvarno ide premocno jos kad uz to dodas F1 mjenjac, sa klapnama iza volana, eeeee, osjecaj je nevjerovatan...jos kako lezi u zavojima, ja nakon odvozenog jednog kruga, dva dana nisam svog golfa mogo ocima vidjet,
@HONDA POWERR Tacno!
Dobio je 18" felge sa Toyo 215/45 ljetnim gumama, al stavit ce kad otopli, bit ce slike...
prelijep autic, a i prejak, puno srece :D
Dobar,Dobar...A dobra i petica...

Svaka cast, lijep autic! Nek' je sa srecom!
Pozzz i sretno bilo........