Tuning & Styling FORUM // Street Race // Auto sport // Car audio

Full Version: Felge za Alfu 156
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Zna li neko gdje mogu nabaviti ovakve plovne felge? ili neke slicne raspon rupa 5/98...unaprijed hvalaIcon_mrgreen
Koju velicinu felgi trazis??  Ako te zanima od Alfe 147 GTA  17" nove. A mogle bi se i slice tim naruciti.
Da te trazim od 17" ,ali polovne, a po kojoj cijeni te nove mozes naruciti?
Ovaj komplet 17" od Alfe GTA 147 kosta 1000 KM.  A moze se naruciti i jeftinije, recimo imam isto 17ke cijena 255 KM komad ali na ovaj model mozes dobiti popust od neki 10-15% zato sto si clan BHTuning-a
Ako ti nije tesko ajde mi posalji fotke od tih felgi ! a ove od Alfe GTA 147,sto ih mozes da narucis je li 1000 km,to je ukupna cijena ili plus neki troskovi jos?
Znam ja tko prodaje te sa prve fotke...Al moras avatar promjenit da bi dosao do te info... Smile
Moras se suociti sa realnoscu,dok si jos mlad..Icon_mrgreen

FCRS Wrote:
Ako ti nije tesko ajde mi posalji fotke od tih felgi ! a ove od Alfe GTA 147,sto ih mozes da narucis je li 1000 km,to je ukupna cijena ili plus neki troskovi jos?

Od Alfe GTA 147 imam na stanju i cijena je 1000 KM, znaci 4 felge u kutijama i sarafi. I to je sve sto placas.

Ove jeftinije sto su 255 KM minus 13%, one su isto 5 krugova samo sto je ravna povrsina.
A ove kao sto ti hoces sa puno krakova one dodju 277 KM minus 13% znaci negdje oko 240 KM dodje komad.
I ovo su ti sve znaci nove felge u kutijama.

Amere,
   je li ti tesko da mi posaljes na mail slike svih felgi raspona 5/98 za Alfu Romeo 156,naravno ako imas fotke! zainteresovan sam,cijene ti nisu lose!
Haj pokusacu, imam u katalogu pa cu vidjeti da slikam pa posaljem.
Koliko su ove love?
Refresh your car and give final tune with perfume and cologne for you and your ride.
Reference URL's

Fatal error: Cannot redeclare class databaseEngine in /home/bhtuning/public_html/inc/db_mysqli.php on line 13