evo momci haman dodje vrijeme da neko napusti garazu!?!?!
pa da vas pitam ko bi trebao ostati
[
attachment=5209] Golf V 2.0 Sport line 140KS
jos nije prisustvovao ni jednom SR-u ali neke prerade i mogao bi dobro ic!?!? :D
[
attachment=5210][
attachment=5211] Seat Ibiza 1.9 110KS
pozzz
Ibiza je pravo lijepa ali mi je bolji golf.
Znaci ja bih ostavio Golfa
meni daj ibizu a sebi ostavi golfa :P
u svakom slucaju novije bolje, ali u ovom ja bih ostavio ibizu
slazem se 
Golf definitivno...

Cekaj.. kontam tek sad...
Sta ti ustvari zelis. .ako mislis na SR.. ostavi ibizu, mozes je cihpat i fino sredit i da leti... Na SR s tim golfom nemas sta...bit ces u klasi s autima od XXXXX konja...
jaro moj gume uzeo nedavno i to jedva nasao 205 45 R16
jedna bila 150KM ...ma ne bi skidao nista sa nje ide onakva kakva je..
Cekaj.. kontam tek sad...
Sta ti ustvari zelis. .ako mislis na SR.. ostavi ibizu, mozes je cihpat i fino sredit i da leti... Na SR s tim golfom nemas sta...bit ces u klasi s autima od XXXXX konja...
heheh
moze se i golf cihipat jaro moj :D
klasa dizne :D
a u Tuzli na SR me upravo ovakva petica uzela !!!!!!
golf 5 2.0 TDI fabricki 140 KS chipovan na ne znam koliko ide STRASNO... niskih 8sec cak mozda i 7,xxx sec o stoje... preko da ne pricam... roll start istog auta je kao Raketa...
ako fabricki ima 140 ks uz dobar remap ECU-a i opreznom voznjom istog auta, ja bih slobodno digao snagu na 180 KS bez sekunde razmisljanja... takav auto jede 90% auta s ceste dok kazes KEKS... na otvorenoj cesti ne moras se bojati nicega do super sportskih auta... a njih kod nas i nema puno tako da ces biti brz pravo...ne znam koliko fabricki puse turbo od ovoga G5 s 140 KS ali rekoh bez problema ide na 180 KS ... 180 KS i ne zvuci puno al obrtni momenat tog auta je kao u nekog kamiona...
imao sam priliku trkati se s par takvih obicnih 140 KS i chipovanih pa znam o cemu pricam...
Otarasi se budalastinja i kupi sebi Mazdu.
hebemu sto ne rece odma da je Golf tdi, ja mislio benzinac..... :/ u tom slucaju golf naravno...
A ma drug meni je sigurnost na prvom mjestu...ja bi fino da sam na tvom mjestu uradio CRASH TEST obadva auta i koji bolje prodje popravio bih ga i vozio...hehehehe...mante se SR.a,,,hehehehe
golf 5 2.0 TDI fabricki 140 KS chipovan na ne znam koliko ide STRASNO... niskih 8sec cak mozda i 7,xxx sec o stoje... preko da ne pricam... roll start istog auta je kao Raketa...
ako fabricki ima 140 ks uz dobar remap ECU-a i opreznom voznjom istog auta, ja bih slobodno digao snagu na 180 KS bez sekunde razmisljanja... takav auto jede 90% auta s ceste dok kazes KEKS... na otvorenoj cesti ne moras se bojati nicega do super sportskih auta... a njih kod nas i nema puno tako da ces biti brz pravo...ne znam koliko fabricki puse turbo od ovoga G5 s 140 KS ali rekoh bez problema ide na 180 KS ... 180 KS i ne zvuci puno al obrtni momenat tog auta je kao u nekog kamiona...
imao sam priliku trkati se s par takvih obicnih 140 KS i chipovanih pa znam o cemu pricam...
upravo tako !!!!