Tuning & Styling FORUM // Street Race // Auto sport // Car audio

Full Version: AUDI A3
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Odlican... svidja mi se pravo...
Audi je pra`o dobar

svaka cast

Chuza Wrote:
dobar audi a da te pitam sta ti je to sa zadnjom gumom et pogledaj te na slici koja se nalaze u drugom redu druga po redu s lijeve strane  gumao dmaknuta od branika vise od 10 cm a dok s desne nema ni 2 cm kako to

Ma nije to nista do gume/tocka,takva karambolka!

A sto se tice audija,suvisan svaki komentar! Odlican!

extra audi nema sta
Audi je top nema se tu sta puno pricat-svaka cast extra je..............
Odlican audi.
Svaka cast.
ne volim ove branike i ovakav stil tuninga,ali super si ga sredio bas mi je fin Wink led stopke bodu kad gledas :D hehe ,samo naprijed Wink
sta reci................
sretno ove sezone

IGY Wrote:
sta reci................
sretno ove sezone

upravo tako

odlicno je sredjen... ledke su odlicne...
Vec sam vidio ovo auto uzivo, jednom u Visokom i par puta u Sarajevu, extra izgleda! A i pratio sam kako si ga sredjivao! Imao sam slike iz prve ruke od momka koji je radio auto! Ali auto je najljepse po noci! Sa upaljenim ledicama! Svaka cast, samo naprijed!
fino izgleda ovako sa slika
mogu mislit kakav je na cesti onda
kazu da su neonke i tzv lampice diode ispod auta neke papanske stvari
po meni i jesu al ako se stavljaju na truhlo auto s ratkapama

ali na ovom audiu fakat izgledaju perverzno da je suvisan i jedan los komentar vezano za njih...

vidjam auto po sarajevu fkt  je lijep i nemam nista osim pohvale za tebe i tvoju vozilicu... sretno u nastavku...Icon_cool
Čini mi se da je zadnji spjler mogao biti malo bolje riješen...ostalo sve 5Wink
Zavidnih ljudi ima...

edit : I što je najgore od svega, taj gore ni nema auto, i ako ima, nema nista dobro sigurno...a onda nađe normalnim ljudima podcjenjivati njihov trud i uloženi novac Icon_rolleyes
Pages: 1 2 3 4
Refresh your car and give final tune with perfume and cologne for you and your ride.
Reference URL's

Fatal error: Cannot redeclare class databaseEngine in /home/bhtuning/public_html/inc/db_mysqli.php on line 13