Tuning & Styling FORUM // Street Race // Auto sport // Car audio

Full Version: P: Seat Leon 1.6
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
rodjak prodaje svoj auto pa me zamolio da mu ucinim uslugu i posatavim novu temu u oglasima.

Naime, Seat Leon,2000 godina, 1.6 motor neki model SR(ne znam sta znaci skracenica), 8v, 74KW/100KS, klima, abs, grijanje sjedista, cd player, cd izmjenjivac, 8 zvucnika, centralna, daljinska, tonirana stakla, velki servis uradjen prije par dana, uredno odrzavan, servisna knjiga, registrovan jos cini mi se pola godine, nove gume kupljene prije 2 mj,  normalno vozen posao-kuca.
ne znam koliko je presao al mislim oko 120.-130.000 km ako me sjecanje dobro sluzi.

Auto je uvezen iz Svedske prije nekoliko mjeseci, razlog prodaje je kupovina novog auta.

Cijena : 14.400 KM

kontak telefon:
061/708-533 - Kerim
ili preko mene pa ja proslijedim informaciju ili zahtijev
dobar ovaj golf sivi na zadnjoj slici ... prodajel se on ? :D:D

super auto , vozio se nekoliko puta, i ide solidno .. ko ima pare nece se pokajati. sorry na malom off-u
Refresh your car and give final tune with perfume and cologne for you and your ride.
Reference URL's

Fatal error: Cannot redeclare class databaseEngine in /home/bhtuning/public_html/inc/db_mysqli.php on line 13