clean look(vajda dobro napisano)...mozeli mi neko to malo pojasniti kako se to radi i koliko kosta da se uradi...ako neko zna
sama ti rijec kaze......sto originalnije,ali nize ,sire ,skuplje.....normalno finije
Jaro pitas koliko kosta a nisi naveo sta radis,auto,kucu,kravu? ili pak neku jahtu na jadranu?...
evo ti fin primjer "clean look-a"

Clean look je inace karakteristika german tuning, tj. njemackog stila...
To je tuning kada je auto fino spusten, lijepe i velike felge, jedna boja, ne blesiranje sa vise boja i bez ikakvih naljepnica i bez budalesanja sa plastikom...
Tipican opis german style je sto nize i sto sire...
ja sam poklonik ovog stila, a americki kic sa naljepnicama i spansko blesiranje sa duginim bojama prezirem.
Cijena clean looka, e na ovo ti stvarno ne znam odgovorit.
Vec su ti objasnili gore, a cijenu ti niko en moze reci, jer to zavisi od tebe koliko hoces uloziti...
Ja mislim da nas on malo za..ebaje
Mozda momak stvarno en zna, eno i ja sam napravio topic jer ne znam sta je euro style, hebi ga niko se ucen niej rodio...samo ne kotnam sto ovo radi u Garazi, ovo treba premjestiti pod Savjete

35 maraka kod hame iza uvale borova

))
ej ja sam mislio da je clean look...samo uklanjanje steka(brava)i oznaka proizvodaca
pa to ej prvi korak hehe...pocni ti tako pa gledaj dokle ces ici

sama ti rijec kaze......sto originalnije,ali nize ,sire ,skuplje.....normalno finije
kao sto enesss rece
moglo bi se prevesti na naski cist izgled, dobar izgled ili ti ga lijep za vidjet tu ulazi kako kazu skidanje svih oznaka auta, spustanje, sirenje gaznog podrucja... skidanje brava i steka i tih fazona nije to ali moze biti. cisto orginalno, nisko i siroko germany l
k....
para kolko hoces tj koliko love toliko muzike...
pozzzzz i sretno i daj malo slika vozilice da vidimo na cemu se radi...