Tuning & Styling FORUM // Street Race // Auto sport // Car audio

Full Version: REKLAMA
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Kod mene je bolje ispalo,hehe..al nemam sad digitalac,postavicu slike sutra ili prekosutra..i ostale mi vishka dvije naljenice..i inace,ako ko hoce naljepnice, cijena bi bilo oko 5KM, dostava na relaciji kakanj-sarajevo..boju birate,moze i iznutra na staklo da se lijepi a i vani..Mogu i drugacije,kakve god hocete, otprilike uradite koji font i sta hocete da pishe,javite na PM. Ako se admini slažu,naravno.

Oggy Wrote:
Kod mene je bolje ispalo,hehe..al nemam sad digitalac,postavicu slike sutra ili prekosutra..i ostale mi vishka dvije naljenice..i inace,ako ko hoce naljepnice, cijena bi bilo oko 5KM, dostava na relaciji kakanj-sarajevo..boju birate,moze i iznutra na staklo da se lijepi a i vani..Mogu i drugacije,kakve god hocete, otprilike uradite koji font i sta hocete da pishe,javite na PM. Ako se admini slažu,naravno.

Ja bi voljeo jednu... Icon_redface Sto se ljepi iznutra, relacija Novi Travnik... Icon_redfaceIcon_mrgreen

ErRoR Wrote:

Oggy Wrote:

Ja bi voljeo jednu... Icon_redface Sto se ljepi iznutra, relacija Novi Travnik... Icon_redfaceIcon_mrgreen

Jel se ITALY s tobom dogovorio za felge? Trebamo tamo po neke felge,pa ako budemo dolazili,stizu naljepnice,samo reci boju..

nokke Wrote:
hocu i ja jednu......sarajevo:D

Imam sad dvije crvene sto se lijepe izvana, malo drugaciji font nego gore na slici,ista velicina, i u sarajevu sam jos sutra do 14h, na Malti ili Poljoprivredni fakultet..ako ti odgovara,javi,ako ne dolazicu i sljedece sedmice u sarajevo,pa ponijecu ti kakve hoces..

cekajte da stavim ja slikicu svoje Wink
stavi,i ja cu svoju sutra,meni je extra ispalo, tamne folije na staklu,a u dnu slova crvena..mali detalj,ali izgledaaa..
Sutra alen dolazi kuci do 5h, javicu vam se kad dodjem,pa doletite do mene.
nemoze ti nista biti zbog aksionog,a ako ces vec mijenjat,ako budu oba,skidace se prednje opruge,pa mogu se usput pokratiti za jedan krug ako hoces..a reci cu mu ja kad dodjem,nije to puno posla
Aksijalni udara,najvise se osjeti kad silazis sa trotoara,a sum ti moze biti od tih guma sto si stavio,al kad dodjete pregledacemo sve i da mirno spavas...necemo vise off-a..TEMA: NALJEPNICE WW.BHTUNING.COM
Pa jaro u tebe je 4x98 sto znaci da mi ne odgovaraju te felne nikako....

fidel Wrote:

ErRoR Wrote:
Pa jaro u tebe je 4x98 sto znaci da mi ne odgovaraju te felne nikako....

kralju nisu 4X98,4X100 su milijardu %,tako ako se vi dogovorite,ne brini,probas pa vidis kad se nadjete,al ono 100% garancija.valjda mu ne smeta sto umjesto njega govorim

Hmm vidis ja sam bio sigruan da je u fiata 4x98.... Icon_mrgreen

Evo i moje naljepnice,a tek sad sam zavrsio i farbanje felgi..sjebo sam se..

Loša je slika,bice bolje..

ITALY Wrote:

ErRoR Wrote:
Unutarnja molim, imam djece ispred zgrade pa svaki dan po jedno slovo nedostajalo.... Smile

OK. MOŽE

Hoćemo li to ići u novi travnik? Nisi mi reko za felge,valja li,sta si skonto?

Ova druga dolazi u obzir,ove ostale nista..odluci se za font,boju,veličina je standard ona ko kod mene,kako god hoces..
sad se rade samo ove naljepnice ko kod nas,ove sa sjenom bi se morale raditi iz dva dijela..uskoro stize covjeku mashina, radice sve zivo na autima, i carbon, i folije na stakla, tatoo, ma sta god zamislimo covjek ce da uradi..radi i magnetne naljepnice..
Pages: 1 2 3
Refresh your car and give final tune with perfume and cologne for you and your ride.
Reference URL's

Fatal error: Cannot redeclare class databaseEngine in /home/bhtuning/public_html/inc/db_mysqli.php on line 13