Tuning & Styling FORUM // Street Race // Auto sport // Car audio

Full Version: Halo iz CH
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Covjece VELIKI RESPEKT za ovaj CSL, to mi je jedan od tri auta koja bi volio imati! Svaka cast! Petica nije losa ali BMW je BMW! Pozdrav i dobro dosao!
oooo opasan igrac Icon_mrgreen dobro dosao
Kad dolazis u BiH, da me provozas! Samo jedan krug! Icon_razz
pozdrav Dragane i dobro nam dosao
a vozni park ti je prejak mada ja nebi izlazio iz bmw-a, meni bi bio i za svakodnevnicu i za pistu
Kako su ti iste registracije na oba auta!?
Pozdrav!!!
bay'rische mist wagen Smile kad vec prdite na deutsch Smile

fina koleta
RCat-dragiIcon_twistedIcon_arrowili da brisem ili nastavite da svi razumiju...
i jos nam vredja nashe drage ceste za koje mi placamo putarinu
pohvalila Smile
dd i ostani aktivan

dragi Wrote:
Cao momci,
Hvala,hvala...
Bmw je malo pretvrd za svaki dann a i unutasnjost je mnogo hladna i samo dva sedistaIcon_mrgreen
U CH je moguce dva auta na isti broj registrovatiIcon_coolplacas jedno osiguranje a vozis dva auta ali ne istovremeno!

Dobar zakon, kod nas i kolica moras registrovati! A dodji ti, idemo na autoput i tu vozis koliko hoces niko ti nece nista! Icon_razz

D.Dosao , extra su ti vozilice Smile
Sta autoput Bratstva i jedinstva! Imamo citavih 30km auto puta, od Vogosce gotov do Kaknja i to dvije trake! Mos' mislit? Icon_razz
pozdrav i dd

autobomili su vrhhhhhhhh
BMW je predobar ............

svaka cast Wink
Pages: 1 2 3 4
Refresh your car and give final tune with perfume and cologne for you and your ride.
Reference URL's

Fatal error: Cannot redeclare class databaseEngine in /home/bhtuning/public_html/inc/db_mysqli.php on line 13