Covo spoiler nabacio ko da ima 300ks-smjesan lik..............
samo ovaj spojler na gepeku ostalo je ok ... ja bi ga uzeo za ove pare

hahahhaha kad ide 120 ,ovaj spoiler hoce sajbu da mu razbije muuuahhahahahhaa FUJ kako ima bolesnika u glavu
kolko ima motor u tvojoj skodi PS-a?
upravo taj zakljucak hocu sa tiborom da izvedem

ko da je u njega 2.0 FSI
a planira neke jap style branike
meni je pezo ko lutkica ... osim krovnog spojlera on mi se ne svidja ... ostalo je relativno ukusno nije prenapadno .... felge ... po profilu a i kalendaru vidim da su zimske gume ... a ne sjecam se da ko stavlja 18ke zimske ...
ja i jos neki iz charsije smo se smijali ovom jednom faiku ... plavu dvojku je imo jedna od poznatijih ovde na kantonu napucana do jaja nije bilo nabrijanijeg golfa .... a 1.6 D .... al zato lik kulira lagano ... ja se na fiatu nisam mogo nafarbat karambolki i pragova od divljanja i kamenchica i iskuckane farbe
Beze izgleda, no uz jos par ozbiljnijih dorada, licio bi na nesto. Recimo prosiriti mu blatobrane po uzoru na WRC 206-icu, staviti distancere i neke vece felge, recimo 17-ke, obojiti u crveno i bio bi strasan.
Beze izgleda, no uz jos par ozbiljnijih dorada, licio bi na nesto. Recimo prosiriti mu blatobrane po uzoru na WRC 206-icu, staviti distancere i neke vece felge, recimo 17-ke, obojiti u crveno i bio bi strasan.
upravo tako, samo onaj spojler skratiti i extra. auto uopste nije skupo koliko je u njega ulozeno love i truda.
hauba je extra ne bi je ni dohvatio
jest i ona crna mazda nesto lafo tuning :P
ma ja

patnja

Samo, spojler je pravo ruzan

Nikad ga sebi nebi kupio....