Tuning & Styling FORUM // Street Race // Auto sport // Car audio

Full Version: MPS vs M5
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
jel to salemova m5ca ili ova shto trizex pricha ... 2001 godiste
mora mu nekad Smile prochepit dizne Smile

do mene je huka
meni ajdin govorio da nije M nego samo 545i ....

damko Wrote:

RCat Wrote:
damko, onaj tko hoce iz motora izvuci sve..

ma druze potpuno te razumijem,samo meni je domen naucne fantastike vozati to auto 5-10 hiljada a ne stisnuti malo one silne konjice....ja isto nebih mogao vjeruj mi...

Icon_mrgreen

RCat Wrote:
hebiga Fiesta.. narasce mi jos malo ako ovako nastavim sa vama cavrljati hahahaha

hahahha ja vec ubjedjen da je narasto i to dobro...jel tako druze???Icon_twistedIcon_mrgreenIcon_mrgreen
Promjeni avatar zivota ti....Icon_mrgreen

E TAKO...
@tipo16v nije ti palo na pamet da su mozda 2 razlicita bmw u pitanju? :P
sad vidim
Znao se ishod odma.. A znam da je Hukina zelja bila da vidi kako mazda ide u poredjenju sa m-om.. A nije cilj kako su ovdje mnogi shvatili da osiba m.a jer to ne moze ni u snovima..
@Huka- ko je snimao?
M5 ima launch control Icon_mrgreen

a cime je konkretno dobio 600+ ks ? ako vec znas da nije rekla-kazala onda se bar potrudi pa napisi sta je radio na autu.
u kojoj tunerskoj kuci ?

M5 je raketa sam od sebe, ne treba mu dodatnih 100ks.
nebih da frchite ali kolko znam da je boki informisan ... doticni je auto-moto novinar Smile
aj priznaj da ti je srce bilo ko Amerika kad si osjetio da ga pratis...Icon_razz

HuKa Wrote:
hehehehehehe suti, jos ga ja pitam kolko si iso dol kaze 240 joj reko slab. A lik je lud kud je zajeban kud je lud Smile ide kontra trakom na magistrali Smile 200 policija nesmije ni da ga zaustavi.. ja mislim da imaju cuk i klipovi kontra stranom ide na magistrali a policija stoji ne smije ni da ga pogleda.... Smile sila covjek

eto ti nisiIcon_mrgreen

wooow bas si se smirio...hahahhaha
Sad ce ti M5-ica biti pokusni kunic kako su radovi napredovali....hehehhe
Pages: 1 2 3 4
Refresh your car and give final tune with perfume and cologne for you and your ride.
Reference URL's

Fatal error: Cannot redeclare class databaseEngine in /home/bhtuning/public_html/inc/db_mysqli.php on line 13