Evo bas citam na jednom forumu kako ljudi pricaju "...a da meni neko slupa auto ja bi otisao, i premlatio Boga u njemu itd..." Pa me sad bas zaintrigiralo shta bi vi uradili vozacu auta koji je skrivio nesrecu i recimo vas limeni ljubimac je prosao kroz tesku fazu promjene licnog opisa, odnosno da je zguzvan i razlupan kao konzerva ?

mah jebes ljubimca bitno je da glava ostane citava
Ja bi mu prvo doveo policiju na vrata i finansijski i moralno ga unistio i kao slag na tortu, jos bih ja njemu promjenio licni opis.
Ali samo u slucaju ako bi se doticni gospodin kretenski i neodgovorno ponasao, sto podrazumjeva, naravno, odbijanje placanja odgovarajuce nadoknade stete.
A ako bi se doticni gospodin fino i odgovorno ponasao, sve se moze rijesiti dogovorom...
SVe zavisi ko je u tim drugim kolima...... posto ima jebeni ljudi na ulici tako da nebih se slozi o da bi svakog polomili...
Frenda mi nedavno udario jedan lik, za kog se prica da u kriminalu itd...Lik ga stresao na semaforu, kaze on ja kada sam vidio tko je i koje je auto, ja nisam smio izaci i reci sta i kako...Kaze ja nista ja samo produzio, i lik ga pretekao i zaustavio i dao mu 500km za stetu, jer je toliko trazio......Sto kaze huka nije svejedno sa kim si se poljubio...
lagano zvao muriju, uzeo pare koje mogu dobit, jbg, a njega naso i podero ga kakvom palijom il kljucem, ako bi bio neuljudan...:D
Ja bi kulturno vidio da se dogovorimo, ako ne zvao policiju i kraj price. A kad bi neko poletio na mene....onda....znacete bice u crnoj hronoci

Kazu da je osveta jelo koje se sluzi hladno. Imao sam slucaj prije par dana, i da sam digao ruku na hinju pred policijom sam bi ja najebao na kraju, a nije bilo daleko. Zato, Huka je u pravu. Dog, ako ne, policija, a dalje sky is the limit

ima jedna pricha ... polusaobracajna ... pjesak i auto su ucestvovali u konfliktu odvila se u centru banovicha

anegdota je otprilike
pjesak u daljem textu Bota se kretao na raskrsnici .... i dok je prelazio preko ceste ... naleti neki peugeot kedi onaj dostavno vozilo na kojem je pisalo ICE TEA ... i ulece taj kedi u ulicu i vidi ovoga i naglo prikochi ... i ovaj lik Bota ... ono pun sebe ... HALOO MAJMUNE STA RADIIIS NEMOJ DA TI JE*EM MATER NENORMALNU ... kad lik u kediju sve 4 zmigavca ... rucnu potegnu i napolje iz kedija ... kad lik izadje ... 2 metra ... 120 kila ... uhvati tog Botu za kachket ... 2-3 puta procima (kao da mjenja brzine) noge se isprepletashe i Bota zviz od zemlju ... lik popravi jaknu majcu ... u kola i gas ...
kad taj Bota onako sa zemlje ... ICE TEAAAA (po vuku karadzicu - citaj kako pise) je*acu ti majku kad tad
AJMO SVI U MARICUUUUUUUUUUUUUUUUUU!!!!!
zvao bih MILICIJU :D
MILICIJAAAAAAAAAAAAAA
Ma ne bi mu ja reko MILI....hahahaha
Nista.Zvao policiju da odradi svoj dio posla i gotovo.Auto me apsolutno neinteresuje.Davno sam naucio lekciju da se nevezem emotivno za auto tako da me nista nebi pogodilo sto se tice toga.Bitno je da sam ja dobro a auto manje-vise.Lim se pegla i vari a glava nikad.
Zamislite da vam se desi kao sto je meni prosle godine na semaforu.Stojim na raskrsnici koja ide nizbrdo i ispred mene novi pasat.Jedan lokalni krim.Meni ispala cigara kad sam dohvatio za mobitel i sageo se da uzmem cigaru.U tom je auto krenulo i ja ga udarim ozada.Izasao lik i poceo psovat i ide prema meni a ja sam sebi crko od smijeha sta sam uradio.Kaze on meni kad sam izasao iz auta sto se smijes.Reko nemogu da vjerujem sta sam uradio.Na kraju se i on poceo smijati.Zvali policiju.Ja platio kaznu 50km a on naplatio od osiguranja 1400km nizasta i jos me trazio da mi da na kafu jer je popravio auto za 150km.Karambolka samo zagrebana.
Znaci u kriticnim situacijama najbitnije je biti smiren i hladnokrvan.Svaka nagla reakcija vodi belaju a sve bezveze.
Svaka nagla reakcija vodi belaju a sve bezveze.
U potpunosti se slazem sa tobom...