Tuning & Styling FORUM // Street Race // Auto sport // Car audio

Full Version: Dvije Mazde najizdržljivije
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
[Image: mazda-3.jpg]

Prema testiranjima njemačkog TUV-a...
10.02.2008. 07:46

Poznata njemačka organizacija TUV objavila je listu najpouzdanijih automobila u toj zemlji, a na vrhu popisa našli su se japanski modeli, "Mazda 3" na prvom i "Mazda 2" na drugom mjestu.

Prema izvještaju sačinjenom na osnovu testova TUV-a, dvije "Mazde", stare dvije do tri godine, imale su daleko manje defekata od drugih automobila na njemačkim cestama.

Među 25 modela na listi, 11 su japanskih, a 14 njemačkih proizvođača.
japanci su najpouzadni motori i ti vragovi..a njemacka su potrosacka autaa..al su dobra eheh.. u mene rodak ima mazdu sa 125 konja ide bas dobroo a trosi 6 litara kad je lijepo vozis ja o tome mogu samo sanjat Smile..... al sta je tu je...
to raci japannnnn jebes njemce
Ja se vise necu ni javljati na ovakve teme... davno je po prvi put bila objavljena lista najpouzdanijih... a vidim da Toyota i Mazda ne silaze sa trona sto se tice pouzdanosti...
dobre zujalice,sad samo huka da se ubaci da rece "TO JE AUTO" :D:D:D hehehe
Vidjam ja Huku u MPS-ici, kulira lagano pored filozofskog, ni na kog ne obraca paznju Icon_mrgreen
Smile ma mazda je auto Smile hehehehe ma japanci u sile od auta, zato sam i preso na njih a citav sam zovot vozio audija i folcvagena. Al et svako ima svoj izbor.....
i ja sam zadovoljna sa svojim japancem.. vec drugi po redu i nikad mana..
Nisu lose,al im nisam neki obozavatelj...
Moja mazda je prevalila 800 000 bez laganja i lazne skromnosti, bila je taxi u NJemackoj a ovde kada je dosla onda se tek navozala...
Japan majka!
Reference URL's