Tuning & Styling FORUM // Street Race // Auto sport // Car audio

Full Version: TEST day TUZLA - New Ford Focus
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Evo danas 10.02.2008 Nedjelja vrijeme ocajno, ali nas nije omelo u organizaciji i namjeri da ostvarimo zacrtano. 8 novih Focusa na raspolaganju test voznje + pored na displeju Mazda 3 MPS, Mazda 2, Nova Mazda6 i Land Rover Freelander 2.

Oni koji su bili prisutni, vidjeli dosli provozali, nebi bilo lose da cujem od njih sta misle o svemu, i naravno se zamjerke i sta bi trebalo drugi put bolje da bude.

Fotke za dan, dva.Icon_cool
mene je Dizelka zadesila sa 140KS.. predivno! vozio sam 20 min do nekih 140km/h. ubrzava stravicno iako je snijeg padao.. naravno, iskljucio sam sve kontrole trakcije i proklizavanja.. Smile
Imamo dvije dvice, tj jednu smo odma prodali TE paket opreme 28.200 bila, ostala jos jedan, i imamo 6icu 2.0 147 KS TE oprema Crvena boja. Bice slike uskoro, samo da prebacim.
a meni je bilo dusha da oprobam Mazdu 2 ali nije je bilo kao test autp.. kako mi se svidja...
Probao i dizelku i benza Smile Odlicna auta, akcija super, organizacija takodje, nit guzve nti zastoja, od mene ciste pohvale Smile

@freek sram te i stid bilo, tako s testnim autom, 140kmh Smile
Ma beze su bili stvarno, jebo ih mps postavljat kad se ne da silovat i nju :P:P:P
probao sam i dizela i benzica auta su stravicno dobra a i organizacija je za pohvalu Smile
onaj MPS onako ondje stoji.. a jedva sam skontao da je MPS.. morao procitati sa gepeka! Smile
Huka, duzan si da me provozas! Smile
tuljo je legenda bio pita mene koji je motor u ovoj crnoj mazdi reko 1.9 turbo diesel...
kaze ista hukina onaSmile

Pa reko i jest hukinaSmile

Jebes ti mene maloSmile

MaloSmile

Prava stvar od Remex-a za pohvalu stvarno su me oduševili focusi vise diesel nego benzin.
Mazda 6 je za plakat, perverzija, unutrašjost mu je ekstra

Moj Ford Stari Nikad Se Ne Kvari 100% dokazanoSmile
Evo fotografija sa malim zakasnjenjem, pa uzivajte Icon_mrgreen

Nije neki je HP

HuKa Wrote:
vidi u oca guje Smile

sminka Icon_cool

HuKa Wrote:
Smile cim me poso malo popusti....vjeruj sve sto prelazim s mazdom je poso-kuca i obrnuto

da, al zato prelazis veoma brzo...

Treca smjena Smile
Pages: 1 2
Reference URL's

Fatal error: Cannot redeclare class databaseEngine in /home/bhtuning/public_html/inc/db_mysqli.php on line 13