Cao cao
Eh imam par pitanja za vas i ocekujem da cu dobiti odgovore :P
Naime, zanima me gdje mogu nabaciti kozne presvlake za sjedista, po mogucnosti da je negdje u okolini kantona Sarajevo i ako mozete mi reci broj telefona i cjene i sve ostalo sto je bitno spomenuti... :D
Eh sad zanima me jos gdje mogu nabaviti obrve i onu finu mrezicu za opel vectru B 97'. I jos jedno pitanje je l puno dati para za BMW kocku E30 84' u extra stanju 2 000 KMova
Unaprijed zahvalan :D
KOliko si para speman dati za presvlake?
Prvo ne znam koje je auto a cijena zavisi od toga! Nije mi ni jasno je li ti zelis presvlake ili zelis ta ti se presvuku sjedista kozom!? A cijena bi za presvlacenje sjedista bila otprilike oko 1000KM i imas momka u Visokom da to radi! Broj imas negdje u "ENTERIJER" Esmer se momak zove!
061417721 Evo ti broj pa zovi! I raspitaj se licno!
To je ludilo

ako ti nije daleko doc u tesanj

ima momak koji presvlaci sjedista u eko kozu za 200km sve komplet znaci vozac,suvozac i zadnja klupa!
Prvo ne znam koje je auto a cijena zavisi od toga! Nije mi ni jasno je li ti zelis presvlake ili zelis ta ti se presvuku sjedista kozom!? A cijena bi za presvlacenje sjedista bila otprilike oko 1000KM i imas momka u Visokom da to radi! Broj imas negdje u "ENTERIJER" Esmer se momak zove!

Ja sam na country-u radio u gracanici kod visokog,eko koza i platno,kombnacija-100 Km,+ gratis radna presvlaka..ljeti smrdi ne mozes ostat u autu..
Pa znas koja je razlika u kozi i eko-kozi? Ta eko koza ti je kao skaj! A jest to ta cijena sa pĨatnom i eko kozom u kombinaciji! Ali ja nebi nikad uradio niti kozu niti sta slicno osim platna!
Hmmm vishe mi se svidja ova kombinacija eko koze od 200 kmova hahhaa

outrage imas li broj od tog lika? 1000 kmova mi je ipak previshe. A je l ko zna mogu l se gdje nabaviti obrve za Vectru B 97o ? :D
I hvala svima na odgovorima

I kad stavis kozu ili eko kozu spremi se na konstantno znojenje "guze"...ljeti ima "jaja" da te svrbe non stop.....a zimi da se zalede...
kolega, najpametnije bi ti bilo da stavis kobinaciju platna i koze/eko koze...znaci tamo gdje guza dodje u sredini sjedalice i srednji dio naslona gdje su ledja da bude neki fin prozracan materijal, a okolo koza ili eko koza sminke radi...ja sam sebi tako uradio i nemam problema...cak sam primjetio kod prijatelja da mi guzica leti lijevo-desno po sjedalu u krivinama, a ja nemam taj problem