Tuning & Styling FORUM // Street Race // Auto sport // Car audio

Full Version: Prodajem Seat Ibizu
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Slike?
jeli uredna, sto se tice papira, i daj slike
Vrlo vjerovatno je to ta ibiza

http://www.bhtuning.com/showthread.php?tid=4276 :D

I lik je iz francuske, pa vjerovatno je na francuskim tablama :D
isplati se ovo kupit,sa carinom i porezon ce izaci na jedno 7500km!
puno je onda para, nemoze se to regati ovde ko nas
outrage, da mi je samo znati po kojem procentu si ti racunu tu carinu i porez... :D
nisam ni ja racuno, al kad imalo skontas, ne moze tako jeftino izac. mora doc vise...

Outrage Wrote:
isplati se ovo kupit,sa carinom i porezon ce izaci na jedno 7500km!

LOL dobro ti računanje, uzmi ti za 7 500 i  dovedi meni, dam ti ja 8 i večeru platim Icon_biggrin

....samo je malo stara Icon_smile

pa moze se reg. ako je 2001, ne moze da je 2000 zar ne ?
1. moze se regat,vidis valjda koje je godiste!
2. 1500-1800km ce te izaci ako imas prave ljude,nebi pricao da neznam,prema tome..!
pa ako imas prave ljude tj nekog sa povlasticom ne moras ni placat... al ne govorimo o tome. ne znaju svi ljude i nemaju svi povlasticu...

emir_89 Wrote:
pa ako imas prave ljude tj nekog sa povlasticom ne moras ni placat... al ne govorimo o tome. ne znaju svi ljude i nemaju svi povlasticu...

E da ne platis nemoze,nego trebas samo znati kome dat na kafu Wink a to ko god se potrudi moze saznati i rijesiti!

Ja ti dam 500KM na kafu ako ga ti registrujes za te pare! Mislim da je ipak to puno vise novaca nego sto ti pises! Ali eto... Bez uvrede!
prvo procjenit ce to vozilo po katalogu nekih 8000 sigurno pa na tu cjenu

16 % carine to je 1280 km
17 % poreza na tu cjenu 1580 km
i 500 km registracija sa pervodima

pozdrav Smile
sarajlijice Smile naspite 50 marki dizela i zaputite se fino u gradishku Smile pa fino ocarinite i oporezujete auto za maximalno 2000 KM  (G4 1.9tdi 1400 KM) .... mani tih dole ... carsijskih carina ...

nece ispast 7.500 ali hoce registrovan ispast 8.000

Tipo16V Wrote:
sarajlijice Smile naspite 50 marki dizela

pa da mi rikne motor, kod mene je benzinac Icon_mrgreen

Pages: 1 2
Refresh your car and give final tune with perfume and cologne for you and your ride.
Reference URL's

Fatal error: Cannot redeclare class databaseEngine in /home/bhtuning/public_html/inc/db_mysqli.php on line 13