Tuning & Styling FORUM // Street Race // Auto sport // Car audio

Full Version: Batlle Ground 2 prijave
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
2 Battle Gorund

prijave zatvorene

detaljnije:

nakon sto se fair play izvuku parovi, svaki ce par dobiti rad ( kao i u Battle Ground 1 takmicenju ) i imaju 3 dana da zavrse svoje radove.

Posto se ovaj put prijavilo 10 takmicara bit ce malo guzve ali..

kada prodje prvi krug u igri ce biti 5 takmicara, zato oni koji izgube u prvom krug dobit ce jos jednu sansu tj. radit ce svi jedan rad i ko dobije najbolju ocjenu ide u drugi krug protiv ovog petog takmicara ( koji ce morat malo sacekat )

ocjene:

freek ocjenjuje radove na ovaj nacin:

takmicar jedan
trud 4
kvalitet 3
ideja 4

takmicar dva
trud 3
kvalitet 3
ideja 4

ako broj bodova bude izjednacen onda je pobjednik onaj ko prvi dobije 3 glasa od ostalih clanova foruma.

MOLIM DA KOMENTARE NA RADOVE OSTAVITE NAKON FREEKOVIH OCJENA !!

nagrade:

+1 reputation

Takmicari:
HONDA POWERR
amer_sa
Outrage
Nary
Remblender
ammel
emir_89
Anais
renault R-5
knoxville

amer_sa Wrote:
i ja ucestvujem.. samo mozda bi bolje bilo da odaberemo tri covjeka u ziriju .. i da samo oni glasaju.. tako ce biti najrealnije... et pozz

ja sam to i kontao al onda imas 2 covjeka manje ?

prijedlog je bio i da freek bude sudija i da gleda:
-trud
-kvalitet
-ideja

i za svaki od ovih segmenata daje ocjenu od 1 do 5

:/

ma nemam sta drugo reci osim PRIJAVA:D

Outrage Wrote:
Ako zelimo da ovo lici na nesto,treba uvesti pravilo da cim se prvi rad postavi nesmije biti editovanja,nebitno da li je drugi takmicar postavio ili ne,vrijeme rada,i obavezno vrijeme glasanja,i da se ceka tacno iste vremena prije se proglasi pobjednik jednog battlea!

vrijeme glasanja se moze odredit jedino ako takmicari postave u isto vrijeme radove pa onda vrijeme za glasanje bude 24 h...a moze da posalju freeku radove pa da ih on okaci u isto vrijeme.

Outrage Wrote:
Sve mi to malo prebrzo ide,ali eto ako ste tako odlucili i ja sam tu!

zaboravih reci battle ground 2 pocinje od ponedjeljka tako da ima vremena da se odmoris Wink

ajd da se i ja tuspasim Smile

Outrage Wrote:
Hhehehehe Smile hajd makar od srijede da mi ispiti prodju Smile

hehe hajd skontat cemo nest Icon_wink

Postavis na vrhu ono "cudo" da mozemo glasati a ovdje ostavljati komentare!
hajde ovako, da izbjegnemo komplikacije i kopiranje:
- ako se knox slaze, odabrat cemo zajedno auta za obradu, s tim da ce on parove odrediti svojim fer nacinom.
- nakon toga ja otvaram temu za takmicare da preuzmu sliku. ovo radim da bi mogao naknadno uradjene radove ponovo staviti u prvi post.
- nakon sto radove postavim, bit ce i poll otvoren da svako odabere svog kandidata.
- uradjene radove bi meni slali na PM da bi ih mogao naknadno postaviti..

ima druga opcija.. da knox ovo sve umjesto mene uradi.. ako bas zeli to da sam sve izorganizuje..
glasanje traje 24 sata od trenutka postavljanja radova.

ako se slazete ili zelite nesto da izmjenite, recite odmah
ako se svi slazu onda cu samo ja da izaberem najbolji rad.. ako ne onda predlozite sta drugo. ako spadne na to da ja donesem glavnu ocjenu onda cu da pruzim i opsezan komentar zasto sam to uradio i nastojati cu biti sto objektivniji u donosenju svoje odluke
prijava

ammel Wrote:
imam ja jedan prijedlog.
zasto ne bi svi takmicari dobili isto auto rade. onda se od od svih tih radova biraju cetiri najbolja rada da idu u drugi krug. u drugom krugu dobiju neko drugo auto da rade, i od te cetvorice biraju se dvojica najboljih koji idu u finale.

otpada

freekvw1983 Wrote:
ako se svi slazu onda cu samo ja da izaberem najbolji rad.. ako ne onda predlozite sta drugo. ako spadne na to da ja donesem glavnu ocjenu onda cu da pruzim i opsezan komentar zasto sam to uradio i nastojati cu biti sto objektivniji u donosenju svoje odluke

najbolje da ti dajes ocjene..

npr:

takmicar jedan
trud 4
kvalitet 3
ideja 4

takmicar dva
trud 3
kvalitet 3
ideja 4

i dalje prodje takmicar 1..ako bude nerjeseno odlucuju ostali clanovi foruma..ali samo clanovi a ne takmicari..

ps.freek ukljuci se i ti u organizaciju da ne moram ja sve :D

živio Icon_mrgreen

Remblender Wrote:
dobro je to da glasaju samo oni koji ne ucestvuju u BG.....
pitanje: ako to prodje mogu li glasati oni koji su ispali (posto automatski vise ne ucestvuju u BG)

naravno! tehnicki su u tom trenutku samo posmatraci..
svidja mi se knoxov nacin ocjenjivanja.. to bih rado prihvatio ako se svi slazu..

@honda slike ce se slati freeku na PM
Pages: 1 2 3
Refresh your car and give final tune with perfume and cologne for you and your ride.
Reference URL's

Fatal error: Cannot redeclare class databaseEngine in /home/bhtuning/public_html/inc/db_mysqli.php on line 13