Tuning & Styling FORUM // Street Race // Auto sport // Car audio

Full Version: Pare na kamari, sad razmisljam koji da narucin ?? pomagajte
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Ljudi eh vako doslo se do nekih para, pa reko da malo ulozim u fabianu,
molim precizne odgovore:

Koji da uzmem :

Front spoiler Fabia - Agresor

Front spoiler Fabia - Japan style

A gdje ćeš to kupit?
za koji god da se odlucis prvo skontaj zadnji kraj kako prilagodit sa prednjim kao i ostatak auta...
japan...rrr
EH odluka je pala, Japan cu narucit veceras , sad ganjam pragove i zadnji spoler kako ce se uklopit,  u ovoj narudžbi cu uzet japanca i neke pragove, a u narednoj zadnji spoiler i "mozda" carbon haubu.

Puno hvala svima , dosta ste pomogli, nisam mogo spavat hehe
Japan ti je puno bolji ali ja nebi narucivao 1 po 1 ! Skupi pare i odma prednji zadnji i pragove naruchi !
nijednu ... fabia jednostavno nije takvo avto ...
jedini koji mi se svidja a danas sam bash gledao po ebayu
ovakvi bumperi pashu na auta kao shto su hondice toyote i slichno ...
meni se ovo svidja ...
[img]http://max-styling.de/auctionweb/bilder/stsff2.jpg[img]
nijednu ... fabia jednostavno nije takvo avto ...
jedini koji mi se svidja a danas sam bash gledao po ebayu
ovakvi bumperi pashu na auta kao shto su hondice toyote i slichno ...
meni se ovo svidja ...
tipo bez uvrede ovo je preruzno, vidi dole onaj otvor kao na postanskom sanducicu
japniz je lud do jaja
ljepse je od jap style :D
Japan majka!
drugi fino izgleda, ali ni slucajno ne uzimati samo prednji branik, ili sve u kompletu ili nista.

i naravno ovo ti ide ako imas neke dobre felge na njoj, 16 ili 17...
Izgleda da se samo meni ovaj japan style ne uklapa nikakoIcon_rolleyes u svakom drugom slucaju bi onaj izabrala al na fabiji nikako ne izgleda ok...ili je to samo do slikeIcon_confusedmozda bude u stvarnosti bolji al na slici je preruzan...moje misljenje samo.Nije ni onaj drugi nesto al ovaj se nikako ne uklapa izgledom u liniju auta, previse je izduzuje naprijed a fabia je dosta zaobljena pa joj to nikako ne stoji...No svak ima svoj ukus.Bitno je da je vlasnik zadovoljanIcon_wink

Pike_gti Wrote:
hmm moze bit al jedna je crna fabia iz tuzle Smile šklopocija Smile

Ma drug ja gledam sta se meni svidja i to stavljam na auto, drugo ne furam se ni na davora ni na kog, svako ima svoje auto i sam odlucuje sta ce stavit na njega .

Malo se kasni sa nabavkom, dok se ne prikupe sredstva za sve komplet ( prednji i zadnji branik i pragovi).

Imo sam ovih dana problema sa kompom, rikno mi disk i cooleri , pa mi je otislo malo love, al bice za auto hehe .

Pozz..

krenula tema u OTIcon_redface

ha nevolim unaprijed govorit, ni ocekivat, bice bolje odovog il od onog, kad se sve sklopi i nakaci onda cu komentarisat.

Do tada necu da se natezem ni s kim ni da ulazim u svađu zbog stvari koje jos nisu ni kupljeneIcon_cool

Pozz svima
Pages: 1 2 3
Refresh your car and give final tune with perfume and cologne for you and your ride.
Reference URL's

Fatal error: Cannot redeclare class databaseEngine in /home/bhtuning/public_html/inc/db_mysqli.php on line 13