Tuning & Styling FORUM // Street Race // Auto sport // Car audio

Full Version: Hyundai i30 sa BG finala
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
evo malo sam se i ja igrao.....
heehhehe kralju sahu begu :D

jako dobra zamisao,i izvedba djelimicno.. ali moras malo vise baciti se na detalje.. dodirna povrsina tocka i podloge je malo ne realna..

zatim..ovam rezica naprijed treba da ima neki okvir ne.. ako vec to radis, onda moras razmisljati i na okvir Smile

Unutrasnjost je ok, ali kada pogledas auto i ostatak povrsine iza auta (zgrade neke) onda auto ima vise pixela nego te zgrade..

Mislim da je ovo jako atraktivan rad kada ga gledas na thumba.. ali ima tih nekih sitnih greskica Smile
ma na kreju sam pozurio i zaboravio na neke stvari (naprimer rucka je trebala biti kromirana, sajba malo svjetlija, trebao sam staviti registraciju sa imenom auta, ma ima toga jos, ali mi je malo dosadilo - radim ga od 13h, a nevolim nastavljati - zaboravim sta sam htjeo)

Bice bolje, ipak je ovo 5-6 moje auto u PS...

Hvala na podrsci (freekvw me stalno nakrpi i dobro razmislim da li ponovo da krenem isda da radim).....
jarane
nikad ne radi auto u jednom vremenskom periodu, to ti je govorim iz iskustva Wink
znaci uradi sve sto hoces, onda, sacekaj jedno pola sata sat.. i onda pogledaj auto, i nastavi Wink

tako 2-3 puta..

lakse ces primjetiti greske Smile
Refresh your car and give final tune with perfume and cologne for you and your ride.
Reference URL's

Fatal error: Cannot redeclare class databaseEngine in /home/bhtuning/public_html/inc/db_mysqli.php on line 13