Tuning & Styling FORUM // Street Race // Auto sport // Car audio

Full Version: Range Rover Sport vrtoglavih 240.000 KM!!!
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Jucer sam bio malo u posjeti F-Auto centru iskljucivo zato sto sam cuo da je dosla nova Mazda 6... zapravo i jeste, medjutim ceka se prezentacija tog auta, pa je trenutno prekrivene, tek se malo nadziru neodoljive linije automobila... pored toga, bili su izlozeni i ostali automobili iz programa koje zastupa F-A Centar, pa tako i Range Rover Sport koji kosta nevjerovatnih 240.000KM, puno zar ne?
Stvarno ne moze mu se zamjerka naci, automobilom dominira crna boja kako vanjstinom, tako i u unutrasnjosti... polozaj sjedenja je kao u nekom sportskom automobilu, sve izgleda utegnuto i nabildano... ogromni tockovi od 20 colova, prorezi sa strana za odvod toplog zraka, kromirana prednja maska jedni su od elemenata kojeg ovog djipa izdvajaju od ostalih... al´ takodjer u tom trenutku mi je proslo kroz glavu kakvi se sve to djipovi mogu uzeti za te pare... ocigledno, samo reputacija Land Rovera stoji desetak hiljada maraka...
Izdvojio bih jos dva jako interesantna modela koja su bila, Ford Mondeo 2.5T, maksimalna full oprema... sve sto danas jedno auto moze imati, ugradjeno je u ovaj model... cijena 75.000 maraka.
I posljednji model vrijedan spomena Mazdin djip CX-7, jako elegantan i mocan automobil... prednjim kraj autmobila je i najvise zasluzan za to... ostali dio automobila je takodjer propracen sportskim linijama, a zadnji kraj to najbolje i ispovjescuje... dvije ispusne cijevi i dominantne okrugle stopke... sve u svemu jedan pravo dobar automobil, sa pocetnom cijenom 65.000KM sa PDV-om.

Tako izgleda cudo od 240.000KM
Icon_biggrin
ne znam jesi li obratio pažnju na specifikacije, pa stoji sad rubrika dodatna oprema, a tamo: trokut, prva pomoć... hehehe

Quote:
Izdvojio bih jos dva jako interesantna modela koja su bila, Ford Mondeo 2.5T, maksimalna full oprema... sve sto danas jedno auto moze imati, ugradjeno je u ovaj model... cijena 75.000 maraka.

ja ga za 62000 KM imo Smile

previse para, i kad bi imao milijune ne bi ovo govno uzeo..jest on znak luxuza i niej ni los na izgled, ali previse 240.000...radije bi si Q7 uzeo ili dovabio iz Amerige Escalade-a hehe :D
Onaj Mondeo nije max full oprema i tako opisati opremljenost nekog vozila je jako nezahvalno.
CX7 će biti super, vozali smo jednog. Nije skup. Možda bi mu super došao jedan diesel i automatik ali bude uskoro ja se nadam.
Range Roveri su preskupi. Prestiž je uvijek imao svoju cijenu ali da mi Bog kaže da vrijedi 2 x BMW X5, NIJE! Nekako bi i progutao Range Rovera, valjda nađe pokojeg kupca. Ali, gledam Freelandera, go' ko' lipa. Manualna klima, bez parking senzora, ovo ono, i preko 85 milja... Neće da ide to kod nas. To je RAV4 + Focus, oba dobro opremljena.
Nismo mi tržište za takve stvari.
Takvu budućnost čeka i KTM.

U istom salonu imaš i XC90 D5 Sport ili XC70 D5 Summum, stoje duplo manje, a vrhunska su vozila.

Mogao bi još argumenata protiv LR kamaru ali i ja ći ih prodavati pa nema smisla.
Vrhunska vozila za one koji fakat imaju viška!
Nebih da se Falim ali ja veceras vozo 6icu novu Smile 2.0 SP kahm kahm hehe, auto je perverzija, i nisam dugo dugo ostao bez teksta, cak mi je bolja i od MPS. Jedino sto nema KS kao MPS al ostalo je na nivou, sto se i ocekiva od te klase automobila.

A neozbiljno je govoriti max full oprema i slicni komentari, to je ono pravo pijacarski.
Mladene slazem se za KTM, to mozda uzeti komisiono da se prodaje, LR parkiram svaki dan, pa moglo bi se reci i da ga vozikam radi se o Freelanderu TDs4 2.2 kosta 101.000,00 KM do reg, ima auto klimu, alu felge, met boju, tamna stakla, bi xenon, tempomat, manuelni mjenjac, 4 rezima voznje HDSC DSC itd, nekih gadjeta metar ali nije me odusevio. Vise me impresionirao Mondeo kada se tek pojavio, ili recimo ova 6ica veceras Smile

Pravo mocna stvar je sto su felge 17" dosle zapakovane u najlon hehe sminka Smile
Refresh your car and give final tune with perfume and cologne for you and your ride.
Reference URL's

Fatal error: Cannot redeclare class databaseEngine in /home/bhtuning/public_html/inc/db_mysqli.php on line 13