Tuning & Styling FORUM // Street Race // Auto sport // Car audio

Full Version: Jedno pitanje...
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4
Zasto su svi na forumu negativno naelektrisani... Bezveze se zapocne svadja, a ni ne znate s kim postate... Mislim da je krajnje vrijeme da se diskusije pocnu voditi normalnim komentarima a ne samo svadjama itd...
Ne znam ni ja, ima par napetih pojedinaca, ali vjerovatno prenose frustraciju iz RL-a na forum...ja se s nikim ne svadjam, ako nekog i zaje..., to radim iz zafrkancije, ali jednako tako i tudju zaje...primim kao zafrkanciju Smile
Ja nit sam za svadju, nit cu ikad kome prijetiti, svi su jaki na rijecima. Al kad neko misli da je boga uhvatio za muda, a veze nema, ne mogu sutiti i pustiti da se valjaju gluposti. A o stvarima o kojima ne znam, necu nikad pametovat.
Bezveze sve je to bezveze!!! Smile
Jasta je bezveze
Dino Wrote:Zasto su svi na forumu negativno naelektrisani... Bezveze se zapocne svadja, a ni ne znate s kim postate... Mislim da je krajnje vrijeme da se diskusije pocnu voditi normalnim komentarima a ne samo svadjama itd...

Ajmo otvoriti temu da stavljmo nase slikeIcon_mrgreen
A ja sam se svadjao i uvijek cu se svadjti kad me neko prvi budalom i ubjedjuje u nesto sto nije ispravno...i pametnjkovice treba usutkavti...a ove djidji midji tunere takodjer...jel svadj majke ti ako ja nekom kazem ej nisi u pravu...to nije svdj nego nedostatak argumenata suprotne strane i pocetak svadje...Icon_wink
Fiesta_Boy Wrote:
Dino Wrote:Zasto su svi na forumu negativno naelektrisani... Bezveze se zapocne svadja, a ni ne znate s kim postate... Mislim da je krajnje vrijeme da se diskusije pocnu voditi normalnim komentarima a ne samo svadjama itd...

Ajmo otvoriti temu da stavljmo nase slikeIcon_mrgreen
A ja sam se svadjao i uvijek cu se svadjti kad me neko prvi budalom i ubjedjuje u nesto sto nije ispravno...i pametnjkovice treba usutkavti...a ove djidji midji tunere takodjer...jel svadj majke ti ako ja nekom kazem ej nisi u pravu...to nije svdj nego nedostatak argumenata suprotne strane i pocetak svadje...Icon_wink

Upravo. Kad me neko hoce napraviti budalom i kad mu fino i seljacki pisem. Ja argument, a on meni JA ZNAM BOGA OCA BLA BLA BLA Smile
Pokusat cu i ja bez svadje,al et vec me Fiesta_boy i ovdje proziva...Uclanio sam se i na forum.nacionalna-klasa.net, sto je tamo lijepo,jedini ja musliman,sve srbi...
Ma ne svadjamo se mi ba, al koji vam je qrac, pa mislite da ste najpametniji....hahahaha, sala mala
Ma znas u cemu je problem, svadjaju se uglavnom zaguljeni ljudi koji se drze svojih ubjedjenja ko pijan plota i svim silama se trude da i drugog ubjede u svoje misljenje, ako ne uspije, onda ga vrijedja i omalovazava i u tome je problem...
Uglavnom moramo svi shvatit, da niko nije najpametniji i da svi imaju pravo na svoje misljenje...
Oggy Wrote:Pokusat cu i ja bez svadje,al et vec me Fiesta_boy i ovdje proziva...Uclanio sam se i na forum.nacionalna-klasa.net, sto je tamo lijepo,jedini ja musliman,sve srbi...

Slažem se, ako neko ne zna o čemu se raspravlja a hoće da je najpametniji treba ga ušutkati, al fiiiino, kuuulturno, paaametno. a ne je,i se ba ti ku,čino glupa šta ti znaš seljačino itd
ovdje treba malo vise ljubavi... peeace decki *g*

[Image: aircooledpassion_24.jpg]
RCat Wrote:ovdje treba malo vise ljubavi... peeace decki *g*

[Image: aircooledpassion_24.jpg]

uuuu koja kombinacija!! vec vidim kako je vozam u bubi.. Icon_cool
ko da si ti crtao jel freek? hahaha..
da da, bas po mom ukusu! Smile
pitate se sto se svi svadjaju??? pa gdje nece. haj kad jedan ufati pa nesto fura i ostali ga usutkaju, to je uredu, al ovdje cim neko nesto progovori odma je 200 razlicitih komentara i svako svakom sve po spisku... a nije bas istina da ovdje niko nikog ne zna... svi znamo nekog s foruma, il iz vidjenja il se s nekim druzi il nesto. zato mi je jos gluplje ovo vase/nase (nazovte ga kako hocete) prepucavanje... i zato bi sve redom savjetovo da dva puta razmisle nesto prije nego sto to napisu... il ako se vec ne mogu suzdrzat, nek se nakon toga izvinu jedan drugom i da idemo dalje. jbg izgleda smo jedino istog misljenja kad se radi o pozdravljanju novih clanova...
Pages: 1 2 3 4
Reference URL's