Tuning & Styling FORUM // Street Race // Auto sport // Car audio

Full Version: "Peugeot" prvi na listi kompanija s povlačenjem vozila
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Francuski "Peugeot" našao se protekle godine na čelu nepopularne liste s više od 80.000 povučenih vozila zbog tehničkih problema, iako su kompanije u cjelini gledano imale manje takvih slučajeva nego u 2006., pokazalo je istraživanje njemačkog časopisa "Auto-moto-sport."

Oko 80.000 automobila "peugeot 307" povučeno je zbog problema sa sistemom ABS kojim se sprječava blokada motora tokom kočenja i s elektronskim programom stabilnosti (ESP), navodi list poslije analize svih povlačenja u 2007. Na tehnički pregled je pozvano još oko 6.900 modela "peugeot 807".

Na drugom mjestu našla se "General motorsova" filijala "Opel" sa 68.680 povučenih vozila, a slijedi "Fiat" sa svojim markama "alfa romeo" i "lancia."

Čak i proizvođači najskupljih automobila kao što su "Audi" , BMW i "Porsche" imali su povlačenje pojedinih modela, čak i onih izrađenih 2001., prenijela je agencija DPA.

BMW je prošle godine pozvao na kontrolu 6.400 najnovijih modela "BMW X5" i "BMW 120d", dok je "Mercedes" opozvao svega 243 modela G-klase.

Ima kompanija koje minule godine uopće nisu povlačile svoja vozila, među kojima su "Cadillac", "Saab", "Seat", "Škoda" i "Subaru."
Eto vam vasi Francuzi, ona "Ipak je opet to samo Skoda" ima nula povucenih vozila hihihihh :D
evo spisak svih poziva

klick

i moja osmica ide iduce sedmice na pregled, mora se nesto na blatobranu mijenjati
Vidi vidi sto padaju ko zecevi hehe... :D

Skoda - Simply Clever hihihihi :D
te se greskice kod skode podrazumjevaju
stace ih zvat na servis dzaba hehe Icon_mrgreen
Ma japanac zakon Smile nit me ko zove nit spominje Smile

renault R-5 Wrote:
te se greskice kod skode podrazumjevaju
stace ih zvat na servis dzaba hehe Icon_mrgreen

U nas greskica ako ej pogresan filter klime stavljen, u vas greskica ako se sjete da su zaboravili stegnut sarafe na poluosovinama hihihi Icon_mrgreen

Shta mislis zasto Renault ulaze u sigurnost putnika ? - Jer zna da ce se eventualno kad tad ( u roku od 3 godine ili 100.000km ) vlasnik razbit zbog mehanicke greske Icon_lolIcon_lolIcon_lol

haj bolan sta se odma trzas za*ebavam se
dobar si kad nedas skode, svaka cast heheIcon_mrgreen
sva se auta kvare,zavisi od odnosa vlasnika...

renault R-5 Wrote:
haj bolan sta se odma trzas za*ebavam se
dobar si kad nedas skode, svaka cast heheIcon_mrgreen

Svako svoga konja hvali, a ja cuvam svoju mazgu Icon_mrgreenIcon_mrgreenIcon_mrgreen

Ma kod mene provjereno 90to godiste Smile
Normala, gdje ce Saab povuci svoje auto... nema sanse...
Zanimljiva informacija...
Refresh your car and give final tune with perfume and cologne for you and your ride.
Reference URL's

Fatal error: Cannot redeclare class databaseEngine in /home/bhtuning/public_html/inc/db_mysqli.php on line 13