evo je.. stigla i Mazda RX-8.. kako sam obradjivao ova kolica i modifikovao velike djelove karoserije, skontao sam da mi se ova jurilica veoma mnogo svidja. ali posebno u ovom Freek izdanju..
orig:
PS:
1024:

RESPECT,sta reci,savrsenstvo u detanju!
uffffffffffffffffffffff sto je dobra
fino fino

bas me zanima ocel se ikad iko pojavit na ovom forumu ko ce moc napravit rad bolje od tebe .... svaka cast majstore

fino fino

bas me zanima ocel se ikad iko pojavit na ovom forumu ko ce moc napravit rad bolje od tebe .... svaka cast majstore

Tesko kolega,jako,jako tesko...!
au brate, svaka cast, fakat prerealno izgleda i pre dobro izgleda :D
Aferim jos jednom

jbt ljudi, zar vi ikad spavate?

hvala
evo ja cu reci po prvi put nesto drugo...perfektno je uradjena sto se tice detalja, al se meni ne svidja prednji kraj, previse usisnika i nekih kanala, koji po meni nadzidzano izgledaju...felgice su pravo mocne...
evo ja cu reci po prvi put nesto drugo...perfektno je uradjena sto se tice detalja, al se meni ne svidja prednji kraj, previse usisnika i nekih kanala, koji po meni nadzidzano izgledaju...felgice su pravo mocne...
ma znam ja da si ti ljubomoran.. ne moras se brinuti, sve ja to razumijem! 
Sta da kazem... rad je bez greske, al ja sa svojim dugogodisnjim iskustvom (

) moram reci da je prednji kraj nekako previse komplikovan, par jednostavnih usisa bi joj bolje stojalo, no to je opet moje misljenje... drago mi je da si se zaljubio u ovu vozilicu
A mislis trebao si napisati "mazdaspeed", a ne ono ?

Dobar rad, zadnji kraj mi vuce na AMG-a...
Kad pogledam ove radove sa ovog takmicenja, divim im se kako dobro rade! Ali kad vidim nakon toga tvoj rad, oni njihovi toliko gresaka imaju... Stvarno si se usavrsio toliko da auto izgleda tako realno! Svaka cast!
extra kralju
fakat se ne moze naci greska..
sve pohvale

ma znam ja da si ti ljubomoran.. ne moras se brinuti, sve ja to razumijem! 
mora da je i Samir ljubomoran onda...hehe, nisam ba ja ljubomoran, ja priznam da si ti bolji cojk u PS-u, vec mi se nako ne svidja, i nisam reko da je lose uradjeno, nego nije po mom ukusu...
dobe, mislio sam da se ne svidja nikom moj rad kad odjednom preplaviste komentare!

zahvaljujem..