Tuning & Styling FORUM // Street Race // Auto sport // Car audio

Full Version: HELP!!!
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
A sto ti ne potrazis malo? BTW nisi normalan, vidio sam ti oglas za felge na marketu, sretno ti Icon_mrgreen
haha mjenjaj da su chelichne :D samo mjenjaj ... momo je peh
Outrage, word of advice - mani se covjeka, zna sta govori, bile su njegove prvo Smile
Ja bio nasao u tom fazonu,al stoje na ferrariju pa nisam smio postavit..ma mijenjaj,drug,pa cu ja s tobom,i meni trebaju 14-ke Icon_razz
Istina. Nije ti Tipo nista lose mislio ba, a te felge, ako su to te, imas na Eki-evom avataru, u spic sto idu
Pa bolan nista neces dobiti tom dimenzijom, obim tocka ce cak par mm biti VECI nego 15ka, jedino sto ce biti cent uze...a drugo, rijetko kad te felge izgledaju dobro u maloj dimenziji, cisto da znas sta da ocekujes....
evo ti s ovog Fiata Icon_razz
Pa lakse zamijenit gume onda....
Te momo ne da mogu dobro izgledati, mogu nesto neopisivo biti, samo ako se ima zivaca uzeti i ispolirati ih, skinut im boju SKROZ, ja sam cak vecinu posla bio odradio i predomislio se. Ko ogledalo su izgledale
E ako ces ih prodavat onda me poslusaj, jaranski, pa ti to prodaj posto-poto, pa lijepo dodaj te parice za lakiranje, i uzmi sta drugo. Da se naci. Tako sam i ja, kad sam skontao da cu dati jso 100 km za lakiranje
I ja mislio kod onih svojih krakove u crno ofarbat,sta mislis,ha,sta mislis...haj malo to u PS,znas kako ti to fino sredis kad hoces,a hoces ti to,fin si ti,cestit momak..
Onda probaj, sta cu ti ja Smile
ima einhell brusilica po 39 KM kupish dobijes gratis brusnu plochu isjeci toyotu Smile malo oko blatobrana i neche zapinjat ... manja investicija i neche te bolit vugla
Ma nece to uradit 15ka, to ce uraditi vozac Smile razmisli, sto je 15ka losija od 12? Da je teza, ne mora znaciti, a i to nema previse uticaja, jer je to fixirana masa, nema zaleta da se trga okolo, eventualno veci napor pri gasu/kocenju, a i to izmisljam Smile E glavni problem je debljina gume Smile Kako je nizi profil, manje amortizuju gume, a sto su sire, veci krak sile dobijaju tockovi, i to je ono sto "razvaljuje" Smile Al sve je to do vozaca opet....

Outrage Wrote:
A kugle,trap,seleni i te stvari Smile sto ce mi sve razvalit 15ka?

ja bi po tom pitanju na golfa mogao staviti 18-ke..kugle po 7 km, zamjena besplatna... zamijeni ti za 14-ke,al opet probaj manji pofil, nemoj 185/65...manji,pa ce opet felge izgledat lijepo..ako hoces nadji nekog da ti to odradi u PS-u...Icon_ideaIcon_lol

ma sliko mobitelom,da se ne primjete ogrebotine Icon_razz sto ne valja,meni je ovo pravo,samo cu ja koristiti dark crnu....auto mi je tamno sivo valjda ce valjat..hajd ako tebi vise ne treba savjeta,pomagajte menii..
Pages: 1 2
Refresh your car and give final tune with perfume and cologne for you and your ride.
Reference URL's

Fatal error: Cannot redeclare class databaseEngine in /home/bhtuning/public_html/inc/db_mysqli.php on line 13