Ljudovi imam ovaj woofer odavno, na magnetu pise da je LA-sound marka proizvođaca i da je 500w, eh on je meni u nekoj kutiji i u sobi mi poprilicno dobro svira....Pa me zanima sta mislite dali bi on u autu dobro udarao?...
http://www.youtube.com/watch?v=JSlzx1HbWnY
I ja se slazem ima da grmi i da drobi

@Eddo nemam pojma, nisam na netu mogao naci specifikacije, a ne vadi mi se iz kutije da bi saznao tko je i sta je....

ukratko ako je 8 Ohma, predlazem ti da ga ne stavljas u kola .... pogotov ne bez kakvog pojacala ....
zasto ne stavljat ako je 8 ohma?? pa u vecini autoradia pise u prospektima da je stabilan 4-8ohma....
Ako si mislio da je namjenjen za kucni sound ( 8ohma) Nije onda je 4ohma, 100% jer je woofer dosao u kutiji za auto....I nasminkan je za auto...
ukratko ako je 8 Ohma, predlazem ti da ga ne stavljas u kola .... pogotov ne bez kakvog pojacala ....
zasto ne stavljat ako je 8 ohma?? pa u vecini autoradia pise u prospektima da je stabilan 4-8ohma....
Cuo sam milion puta ovu teoriju od raznoraznih ljudi, ali nijedan od tih strucnjaka mi nijednu pametnu nije mogao dati ZASTO ne spajati kad vec imas. Na 8 ohma, manja je snaga, istina, ali bas zato i manje se opterecuje pojacalo/pojacalo radia, i ne vidim ama bas nijedan logican razlog zasto NE. Bujrum nek me neko ispravi 
Huuuu.....brate, al si ga sad izvalio...
Molim te ne pisi ovakve stvari kad nisi 100 posto siguran u njih, neko ce pogresno nauciti. Problem je kada spojis 2 ohmski zvucnik na 4ohmsko pojacalo, tada zvucnik propusta vise struje nego sto je to predvidjeno za pojacalo, i ono se VISE grije, i to je ono sto ga HOCE ostetiti. U pravu si kada kazes da sto je otpor veci, manje struje prolazi ALI NE STETI POJACALU. Ponavljam NE STETI. I prozivam odmah ovdje pred svima ako hoces spoji na pojacalo koje je predvidjeno za 4 ohma 8 ohmski zvucnik, sta izgori ja placam. Nominalna snaga opada, bas zato jer se pojacalo NE PATI, i MANJE je optereceno, a ne zato sto NE MOZE proizvesti.
Progooglaj, ako nadjes neki dokaz da nisam u pravu, prenesi ovamo. Ovo sto si napisao je teza nebuloza.
NHF
opet se eddo svadja sa narodom ... aman jarabi
Provalio si se. Radije budi covjek pa priznaj. Prozivat cu koga hocu, gdje hocu i kad hocu. Ako mislis da si u pravu, rekao sam - bujrum.
A nekome drugome prijeti lajavac.
ja mislim da je sazrio za jedan ban

Edo hebiga nisi u pravu, pa teze je pojacalu gurat zvucnik manjeg otpora, npr. pjacalo na 2omh ce puno lakse radit ako se poveca otpor, ali ce puno manje snage davat na izlazu, Zasto pojacalo ne izbacio protect ako radi npr na 8omh. (vrlo jednostavno, zato sto tad najmanje struje trosi, i najmanje je optereceno). A probaj na pojacalo od 4 omh spojit paralelno dva zvucnika 4 omh, tako da dobijes otpor 2 omh, pa ces vidit kad se pojacalo pocne grijat i izbaci protect.
Provalio si se. Radije budi covjek pa priznaj. Prozivat cu koga hocu, gdje hocu i kad hocu. Ako mislis da si u pravu, rekao sam - bujrum.
A nekome drugome prijeti lajavac.
evo necu nista komentarisat na ovo a sam da znas polijepo si mi izvuko zivce tako da od ovog trenutka lijepo te molim da pazis sta pises jer dalje te necu tolerisat .... nisam te ni u jednom postu ikad ni prozvo nit sam te ikad nazvo ikakvim imenom .... ti si u jednom napravio oboje i ozbiljno ti govorim da to dalje necu tolerisat ....
A EVO SAD DA JA NESTO NAPISEM ZA TEBE ....[size=xx-small] NADJI MI SAMO JEDAN PAR ZVUCNIKA KOJI JE NAMJENJEN ZA UPOTREBU U AUTU DA IMA OTPOR OD 8 OHMA I JA TI SE IZVINEM ISTE SEKUNDE ZA SVE STO SAM NAPISO, I GUBIM SE S OVOG FORUMA NECE VISE NIKO NIKAD VIDIT ME OVDJE .... EVO VEC KAD SI TOLKO PAMETAN I KAD SAM SE JA VEC TOLKO PROVALIO .... DOKAZI MI TO ....[/size]
Ovako bi ovo trebalo da izgleda
Nit me znas, nit znas sta o meni, da me nisi vise u usta stavio.
Zato odjebaus miki maus.