Tuning & Styling FORUM // Street Race // Auto sport // Car audio

Full Version: Fiat Uno - zvijer
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
fin uno samo tako, samo kolega spustaj ga, lici na pandu ovako...hehe :D
Ma ja mu probi glavu za to spuštanje,a nisam ni ja još.Al brzo ćemo mi to,dok se vrijeme malo proljepota.Jel tako Kubate
Spustices ti njega sa rezanjem opruga al ti to nije rjesenje Wink

ITALY Wrote:

tibor987 Wrote:
fin uno samo tako, samo kolega spustaj ga, lici na pandu ovako...hehe :D

jeli istina da se spustanje obavlja samo rezanjem opruga?

Definitivno to nije rijesenje! Jer ces na kraju dobiti samo losiji rezultat! Bolje ti je sakupi nesto novca i kupi kakve kvalitetne opruge!

dobar uno
felge mu stoje pravo fino
samo spustanje i to je to
ili naduvaj gume vise  ^^.. *joke* Wink

fin uno :D
Malo ga pri zemlji i super je ... Wink
fin fiaker,a kupi krace opruge pa stavi i bice ok,a skracivanjem dobijas samo lupanje i skakanje po krivinama,nije dobro...
Ma ne si ti stavio display, j... sve ostalo Smile
fin uno, fin pravo...
da pricam o spustanju, sve si korisne prijedloge vec dobio pa tako...
zavisi brate koliko ces ga spustiti, ako ces koji cenat mozes samo opruge, amortizeri ce izdrzat to, ali ako ces nesto radikalnije mora si opruge i amortizere mjenjat...
fino auto sretno sa njim i da ga spustis sto prije
kako ba Kubate,33kW,kod mene onaj Fico ima toliko,motor od juge 45..Al svejedno u gradu nema boljeg Fiata,lahko je Golfa sredit,a opet po Kaknju svakakvih ima,cirkus..
ma ne treba ti više konja,radi na stylingu,neka lijepo izleda..

ITALY Wrote:

Oggy Wrote:
kako ba Kubate,33kW,kod mene onaj Fico ima toliko,motor od juge 45..Al svejedno u gradu nema boljeg Fiata,lahko je Golfa sredit,a opet po Kaknju svakakvih ima,cirkus..

heh, čuj fićo... pa jesi li ti vidio novog fiata500? Ma ako ne kupim brzo drugo vozim ga na chip tuning, dobiće nekih 10-ak konjaIcon_wink

..a ovo dole NA DIZEL SE ORE - jel to za armana? Icon_mrgreen

Pages: 1 2
Reference URL's

Fatal error: Cannot redeclare class databaseEngine in /home/bhtuning/public_html/inc/db_mysqli.php on line 13