Tuning & Styling FORUM // Street Race // Auto sport // Car audio

Full Version: Fiat
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pozdrav!
DD i ostani aktivan
dobro nam dosao Wink
Dobro dosao-za nasih cesta ubijo se....pozdrav...................
Dobro dosao!
Pozdrav i dobro dosao!
dobrodosao
dobro dosao...eto nas sad 3 kakanjca..Fiat je mnogo bolji uzivo,a jos cist,to je tesko na kakanjskim ulicama..

ITALY Wrote:

Oggy Wrote:
dobro dosao...eto nas sad 3 kakanjca..Fiat je mnogo bolji uzivo,a jos cist,to je tesko na kakanjskim ulicama..

heh, et nas još malo ko kinezaIcon_biggrin

Neka nas,ovdje se cesto zna posvadjat pa zajedno smo jaci,jbg..a trebamo se naci pa da napravimo male naljepniece za zadnja bocna stakla, http://www.bhtuning.com, dole kod onog graficara,blizu abece.

ja mogu za dvije sedmice,kad mi prodju ispiti,imam broj od armana,ako i on hoce..ja sam radio neke naljepnice dole,jeftino pravo..
dobro dosao
Pozz i dobro dosaoIcon_cool

fidel Wrote:
A Alene šta je sa tvojom sivom dvicom,gdje je ona sad,nisam te vidio ima sto godina.Pa me zanima

Ma udario ga po treci put i rastavio ga u dijelove,nije mi se isplatilo popravljat..kupio sam drugog,pa mi ga obili u sarajevu neki dan i mislio sam doci do tebe,imam neki alarm,pa da to postavimo..

OK cucemo se kad dodjem,ja cu postaviti to,a ti samo spoji prekidace od vrata i zmigavce.. necemo vise u OFF, ipak Kubat ovdje fali fiata,necemo mu kvariti temu.
Dobro Dosao Icon_mrgreen
Pages: 1 2 3
Refresh your car and give final tune with perfume and cologne for you and your ride.
Reference URL's

Fatal error: Cannot redeclare class databaseEngine in /home/bhtuning/public_html/inc/db_mysqli.php on line 13