dobro nam dosao

Dobro dosao-za nasih cesta ubijo se....pozdrav...................
dobro dosao...eto nas sad 3 kakanjca..Fiat je mnogo bolji uzivo,a jos cist,to je tesko na kakanjskim ulicama..
dobro dosao...eto nas sad 3 kakanjca..Fiat je mnogo bolji uzivo,a jos cist,to je tesko na kakanjskim ulicama..
heh, et nas još malo ko kineza
Neka nas,ovdje se cesto zna posvadjat pa zajedno smo jaci,jbg..a trebamo se naci pa da napravimo male naljepniece za zadnja bocna stakla, http://www.bhtuning.com, dole kod onog graficara,blizu abece.
ja mogu za dvije sedmice,kad mi prodju ispiti,imam broj od armana,ako i on hoce..ja sam radio neke naljepnice dole,jeftino pravo..
Pozz i dobro dosao

A Alene šta je sa tvojom sivom dvicom,gdje je ona sad,nisam te vidio ima sto godina.Pa me zanima
Ma udario ga po treci put i rastavio ga u dijelove,nije mi se isplatilo popravljat..kupio sam drugog,pa mi ga obili u sarajevu neki dan i mislio sam doci do tebe,imam neki alarm,pa da to postavimo..
OK cucemo se kad dodjem,ja cu postaviti to,a ti samo spoji prekidace od vrata i zmigavce.. necemo vise u OFF, ipak Kubat ovdje fali fiata,necemo mu kvariti temu.
Dobro Dosao