fin golf

uskoro kupujem hu kao u tebe,odlican je
felge od cetvorke u podrumu stoje 16" ljetne gume,jos malo kad se vrijeme slegne nabacit cu ih,a tricine otisle negdje u sarajevo na nekog brava,upravo mi ovih dana trebaju doc druge
dobre su ti bile felge,mislio sam ih ja kupiti od tebe kad prodam svoje, al ne bi ti toliko zaradio
.. javi ako budu kakve za one pare koliko si ti ove platio..mogu i skuplje,malo..
nema veze,samo nek nisu skupe,trebaju mi i na Country-a kakve za ljeta..
Sutra ti mogu vidjet,stižu neke iz Italije,pa ćemo vidjet.Al sve su 15" mislim.
Jesu li stigle te felge?
zato si ti napiso sutra,tako je i kod mene na faxu,od sutra ucim...necu ja one svoje prodavat,tako da mi sad trebaju jedne za dzipa,ljetne,jedne jeftine na kakve samo ti znas naletit..
sve se nema...hajd,lagano,ne znam ko ce ti spojit te maglenke

tako ti je kod mene sve.Ma evo trebam uzet maglenke i zmigavce kristalne,malte ne stoje kod momka.Al cekam da felge platim pa onda da se saberem kolko ću para imat,hoću i onaj ćip radit,a imam u planu i farove.Al et sad felge najbitnije,ima još do juna,sabraće se nešta
fino,evo bas prije nekoliko dana momak sa foruma rece da su kristalni 190KM,malo poskupo za to
imao bi ja mozda jedne 16" sa 4 rupe, javi mi se na PM ako si zainteresovan
sve se nema...hajd,lagano,ne znam ko ce ti spojit te maglenke

Hehehe,to mi je najveći problem,šala.Al sad imam stvarno problem i treba mi mehaničar.E ovako danas išo po felge,došle,a ništa mi se ne sviđa i skontam da uzimam 16",al problem odma u startu,kaže i teško nać 16" sa 4 šarafa.E sad da bi ja nabacio felge sa 5 šarafa,al problem znaš već koji,treba mi pet rupa,pa kontam mogul se kako diskovi sa gti-a stvavit na tdi-a,to bi mi tvoj stari radio.Pa dajte mišljenja,molim vas
reko sam ti vec,lakse ti je sacekat malo dok naletis na felge s 4 rupe,nego sve mijenjat..moras naprijed mijenjat diskove,cilindre (klijesta) i disk plocice,a nazad cijeli trap sa diskovima,i onda moras i sajle rucne,i crijeva za kocnice druga,puno ce te to kostat...eto vidis,imas vec ponuda,prolistaj malo oglase na forumu ili postavi oglas da kupujes felge 16-ke s 4 rupe i bice sigurno
imal felgi,armanee? Ja cu dolaziti u utorak u kakanj,pa ako hocete da vidimo za te naljepnice,tamo do 3 sata,posto cu nazad u sarajevo,ili u petak pa nadalje,bicu 1 sedmicu u kaknju?
znaci ponovio se...extra su fele! Koliko si ih tipla,govori!

uzivo bolje izgleda...predobre fele.. ja svoje skinuo, opet su na prodaju,al sad ozbiljno... i stavljaj te zmigavce,bar ti to nije tesko..
ma lagano, vidim stavio si i spojler od GTI-a..
super su fele sjele druze

imal felgi,armanee? Ja cu dolaziti u utorak u kakanj,pa ako hocete da vidimo za te naljepnice,tamo do 3 sata,posto cu nazad u sarajevo,ili u petak pa nadalje,bicu 1 sedmicu u kaknju?
Felge su legle.Nemam slike,ustvari ima jedna.meni se pravo svidjele.Bolje u petak,ko ce to sve na brzaka.
Momo? slicne ko moje
Odlicne su...nisi ih puno platio
super su fele sjele druze

Ali kupio je druge :P
17" :P
ups....fele fele...vidim momo i kontam to je to,desava se