Radi se o Puntu HGT... evo neke informacije pa ako je ko zainteresovan, da moze obavi kontakt poziv...
godiste: 2000
snaga: 131ks
boja: crvena metalik
kilometraza: 122.000 km
cijena: 10.700
registrovan, full oprema
kontakt telefon: 063 374 564, inace auto je u Ilijasu,
i ko je sjeca bio je street race u Sarajevu
aaaaaaaa perverzijaa samo zbog crvene boje.... a cijena je isto taman.. da imam para nebih se mislio (pod tim mislim para za tankanje goriva...za auto imam :D)
ye, ye crvena mu dobro cuci, kao i ovaj set spojlera od Abarth modela... identican je ovom bijelom sto je bio na okupljanju
full oprema
dobar dobar ...
pa dobro te vecina stavlja u oglase, al´ ovaj ima gotovo sve...
Fiatic izgleda extra samo mnogo para oni se krecu do 10000 max registrovani
Ima u Tuzli žuti ovakav 9000 km treba ga reg

Vidio sam ovoga Fiata u nedelju na pijaci,zadnji kraj mu je malo ulupljen,ali je i dalje onako estetski prelijep...
Mada ja Fiata mrzim iz dna duše,inače su smeća od auta

JEL IKO OD VAS VOZIO NEKU HONDU IL SE VOZIO U NJOJ
jok,eto samo si ti glavonja vozio hondu
Hoces orden???
vozio sam se ja na youtube u hondi :D
ma meni su ti noviji fiati isto bezze previse plastike neke sportske oznake ovo ono tamo vamo a dodje moja stara krama iz 83 godiste i odduva ih sa puta po meni to su auta nevrijedna spomena ali eto svak ima sta voli ja samo iskazujem svoje misljenje
Neznam bas da ces ovo tako lako oduvat sa ceste, al o ukusima ne treba raspravljat 
ma meni su ti noviji fiati isto bezze previse plastike neke sportske oznake ovo ono tamo vamo a dodje moja stara krama iz 83 godiste i odduva ih sa puta po meni to su auta nevrijedna spomena ali eto svak ima sta voli ja samo iskazujem svoje misljenje
Neznam bas da ces ovo tako lako oduvat sa ceste, al o ukusima ne treba raspravljat 
uvjek raspolozen za okusati se jos da mi legne diferencijal onakav koji zelim i sa smjeskom na 402 u vrh klase 15 a nisam siguran da ovo ide
brze?
eto cim zavrsis auto ti zovni tepSIJA-u pa da probate ko je brzi. nidje veze drug. prica ti je nula poena
uvjek raspolozen za okusati se jos da mi legne diferencijal onakav koji zelim i sa smjeskom na 402 u vrh klase 15 a nisam siguran da ovo ide
brze?
eto cim zavrsis auto ti zovni tepSIJA-u pa da probate ko je brzi. nidje veze drug. prica ti je nula poena
Upravo tako, tepSIJA ima istog pa probaj s njim ako bude za
uuuu ljudi dobro pazite sta pricate, nemojte valjat gluposti ak niste probali i ja vozim golfa i volim GTI-ja, ali ovaj HGT je stvarno zvrk od auta, nevejrovatno je kako vako malo auto moze ovako fino ic i sto je najvaznije ovako fino lezat u zavojima. Vozim cesto od druga slicnog punta iz 2001.god HGT i nemojte valjat price dok ne probate...
evo par slikica njegovog punta:
Ne, ne gledajte golfove...hehehehe...
eeee, ja sam poklonik Alfe 145, al to je sve isto...
Nemoj me pogrešno shvatiti, ali ako ti uspiješ sa 90%-tnim stock BMW-om voziti 16,5 sec to je uspjeh... A gdje je niskih 15 sec... Ne znam, ali eto...
alene 325 bez ikakvih cackanja ide 15.5 a sa 320 sam isao 16.4 tako da....
a sad je 325 pa.....
Drug bez uvrede al neznam da je tolika razlika i da ces samo tako skinuti skoro sekundu, jer ljudi se ogulise da bi sekundu skinuli. A ova prica oko fiata i oko golfova, licno vozim 1.6 D i kako sam vec procitao ovo su auta pravljena za dug vjek trajanja i za "normalne" voznje, a ne za potegnut se. A i to poredjenje auta cija je razlika u 10 - 15 godina mislim da je nigdje veze. Fiate nevolim (nekaze da ne idu jer sam svjedok par koji "lete"), al nisu losa auta. POZZZZZ