Tuning & Styling FORUM // Street Race // Auto sport // Car audio

Full Version: Jel Vas baca ;)
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2
Selver, 24 god, Banja Luka, ljubitelj clean Tuning-a ... Vozm Golfa mk2 GTi 8V ...
evo par stvari sto sam radio ... znaci Golf je 1990 god., perla bijela boja, OZ F1 cup 15" 185/55 BfGoodrich Profiler G, amortizeri uljni dvosmjerni(kao kartingSmile providni farovi, klar glas štopke, Mk3 kvake, Lastavčić auspuh, srednji protočni radjen za sport Yugu Smile, K&N, maska bez znaka, Jetta donja obrva,gornja obrva, Momo volan, sportska ručica mjenjača,Recaro sicevi, bijela instrument tabla sa UV plavim diodama custom made, alu papučice,Muzika-Sony hed unit, zvucnici Kenwood,Sony, i 2x10 inch Pioneer sub woofer...Alpine V12 amplifire... stakla na struju, servo, alarm, centralna...  ... i svasta po nesto hehe

Tipkamo se
....josh koja
Dobro nam dosao...
Jos jedan GTI driver, Golf je mjera
Oooooooo pa gdje si Dottore.
Puno pozdrava i lijepog druzenja Wink
zahvaljujem Smile
Pozdrav Dottore, joj pozelio sam te majke mi Icon_mrgreen
@edo_16v-edo pogresno si se izrazio,golf nije mjera,tvoj i Dottore-ov golf su mjera...i to mnooogo jaka mjera
@Dottore-pratim tvog golfaca jos od faze kada si ga tek poceo raditi i uredivati,i mogu ti reci da mi je extra,i da te pitam,ona slika kada kisa pada,jel to mozda kada si isao na more,ja mislim u Makarsku,nisam siguran...bas me zanima kako perla izgleda uzivo

P.S-posto si na "nekim" forumima zasluzno dao "otkaz" budi aktivan na ovom forumu i tipkamo se...
Golf ti je perverzija prava
Respect
pozdrav i dobro dosao
dobro dosao...
Fiesta_Boy Wrote:@edo_16v-edo pogresno si se izrazio,golf nije mjera,tvoj i Dottore-ov golf su mjera...i to mnooogo jaka mjera
@Dottore-pratim tvog golfaca jos od faze kada si ga tek poceo raditi i uredivati,i mogu ti reci da mi je extra,i da te pitam,ona slika kada kisa pada,jel to mozda kada si isao na more,ja mislim u Makarsku,nisam siguran...bas me zanima kako perla izgleda uzivo

P.S-posto si na "nekim" forumima zasluzno dao "otkaz" budi aktivan na ovom forumu i tipkamo se...

Hvala drug Smile jeste, to je kad smo isli na more hahahaa, kao da smo krenuli na zimovanje Smile

Hvala Vam svima na toploj dobrodoslici Smile
Oooooooo pa gdje si Dottore Smile
Puno pozdrava Wink
Dobro dosao.
dobro dosao...ekstra golf...taman kako treba da bude
fin golfic .... samo nastavi Smile
Pages: 1 2
Reference URL's