Tuning & Styling FORUM // Street Race // Auto sport // Car audio

Full Version: CD/MP3 Player
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
ahahahha ova je dobra,ko bi se ovog sjetio
edooo, jesi poceo ovo ugradjivat??? il jos cekas da ti isporuce iz caraudia pa da pocnes. zainteresovan sam. samo ako bi mogla ova spuzvica na crveno(bordo) da vuce, posto navijam za sarajevo... :D
a mene sad zanima fakat jel ovo radi :D :D :D ?
ja bi jedan zuti, mp3/cd prizilicu ako moze :D:D:D
hahahah nije edo,gledao sam ovu sliku podavno al ludo jebote,mora da dole ima centralnu :D:D
haj mp3 cd, al ugradis DVD-RW i mozes pustat DVD-ove, a mozes i snimat direktno...znaci nema jace....Icon_mrgreen
hahahaha .... nisam nikad ovo probo ugradit .... ovo je malo previse komplikovano .... pa cak i za mene Icon_mrgreen
Ovo sam davno vidio nekad na audiju ovdje kod jednog lika! I nije mi bilo jasno kako je to uspio!? Kako salta pjesme! Icon_razz
cuj kako salta pjesme.. ceka na sljedecu rupu na cesti pa preskoci na slijedecu pjesmu hahaha..
a ja stvarno pomislila eddo se sprema za slijedeci DB drag *g*

addo Wrote:
Ovo sam davno vidio nekad na audiju ovdje kod jednog lika! I nije mi bilo jasno kako je to uspio!? Kako salta pjesme! Icon_razz

Vidi se da nisi upucen Smile Kraj jacka za slusalice imaju 2 tipke kao sto vidis, back, i naprijed, a tamo pored onog za izbacivanje je play Smile Nije nikakav problem sloziti, radi na 12v kao i sve ostalo u autu, trea ti malo izolirke, cvikcange i voila

hahahaahahh > fali jos samo ekran  Smile

trizex Wrote:

addo Wrote:

Vidi se da nisi upucen Smile Kraj jacka za slusalice imaju 2 tipke kao sto vidis, back, i naprijed, a tamo pored onog za izbacivanje je play Smile Nije nikakav problem sloziti, radi na 12v kao i sve ostalo u autu, trea ti malo izolirke, cvikcange i voila

Hvala na objasnjenju! Icon_wink

haj bolje i to nego kasete slusat heheIcon_mrgreen

renault R-5 Wrote:
haj bolje i to nego kasete slusat heheIcon_mrgreen

+1 Icon_wink

al ipak ja se nebi sramotijo Icon_redface

Pages: 1 2
Refresh your car and give final tune with perfume and cologne for you and your ride.
Reference URL's

Fatal error: Cannot redeclare class databaseEngine in /home/bhtuning/public_html/inc/db_mysqli.php on line 13