Interesuj me kako mogu prevuci auto iz HR a da nije registrovan, ima papire uredne, u voznom je stanju???
Hvala i treba mi neki normalan nacin, bez bijezanja

na kamionu nekom bi trebalo da moze...nadjes nekoga u orasju da predje sa kamionom do prve benzinske recimo one ina i tu natovarite autic i preko grane ga prevuces i to je to.a posto nije nikako reggan najbolje odma natovarit na kamion na licu mjesta i dovuci,jeste da ce izaci skuplje vjerovatno al et
i ja kontam na nesto tako,ili ga upali pa okolisi negdje preko njive :D
I ja mislim da ima procedure oko kamiona, nego ako je auto u voznom stanju, uputi se ti sa njim na granicu, trazit ce ti putonvicu, a prometnu nece ni gledat...

pozzzz za legionara...(Edo...)
slusajte djeco tuleta babo mu je kamijondzija i zna dijete oko ovih stvari ....
upali ga i cekaj na mene u orasju. sto posto garantujem da ce se zabaviti oko kontrole mog auta (zeleni karton, vozacka, putovnica itd.), tako da ti iza mozes proci bez problema hahaha.. uvijek nadrljam u orasju :(
Ma i ja sam razmisljaoza taj kamion, al koliko ce doci carine ako ga prijavim kao auto za rezervne dijelove???Kako to ide???
Samo ga treba odjaviti u HR i bez problema ga mozes uvuci...
A koliko bi me osla carina itd...
A koliko bi me osla carina itd...
Eh to ti je vec na katalosku procjenu.... I porez i carina...
E ebi ga, docice me vise pita neg tepsija!
Zar nem nikakav nacin da se plati neko osiguranje ili slicno pa da traje samo npr 7 dana dok ne predje granicu i onda da ga odjevim???
Nađes papaire sa bosanskim tablama slicna boja, a da su regani, poneses table, i prometnu i to je to, ne vjerujem da ce ti gledati brojeve na granici....Jest rizicno,al bi moglo upaliti...